Tăiței Instant în Indonezia, Japonia și Coreea, unde se află diferența?

Rata de consum a tăiței de două minute sau a tăiței instant este ridicată în țările asiatice. Potrivit raportului de sondaj al Asociației Mondiale a tăiței Instant în 2019, rata de consum a tăiței instant dominată de o serie de țări asiatice, inclusiv Indonezia, care se află în clasamentul celor două.

O mulțime de opțiuni, o mulțime de, multe branduri au fost împrăștiate pe piață pentru cunoscătorii de taitei instant. În Indonezia, varietatea de produse de tăiței instant cu produse locale devine rege în țară.

Cu toate acestea, concurența de taitei instant în țară este din ce în ce mai strictă. Nu numai de la produsele locale, ci și de la produsele străine, în special din țările asiatice. Un număr de taitei instant din exterior a fost disponibil și încăierare pentru a fura inimile consumatorilor din Indonezia.

Există o mulțime de țări asiatice în plus față de Indonezia, care produce produse de taitei instant. Numai, printre numeroasele state posibile de taitei instant din Coreea și Japonia este, fără îndoială, cel mai adesea favorizat în patria noastră acest lucru. Influența culturii pop a celor două țări din Indonezia afectează cu siguranță modul în care vânzarea sa de taitei instant de producție a acestora.

Deși ambele sunt clasificate ca taitei instant, dar diferența este clar acolo. Gustul, textura și modul în care gătitul poate fi puncte de diferență. Numai până când există o diferență kah? Oh, evident, nu e celălalt. Compilate din diverse surse, următoarele diferențe sunt subtile deținute de produse tăiței instant între Indonezia, Japonia și Coreea:

În 1968, taitei instant au fost introduse în Indonezia prin brand numit mencari bakat bersama supermi. Ortografia „taitei instant” a fost din ce în ce mai răspândită în societate, mai ales după ce unele dintre noile mărci au apărut un tăiței care a lovit piața din Indonezia și internațională.

În Indonezia, după cum știm, uneori cele mai renumite produse ale mărcii în viitor vor fi o mențiune a unui produs generic de către mulți oameni. Numiți-o o marcă numită pastă de dinți, care mai târziu a devenit mențiunea prevalenței atunci când indică un produs de pastă de dinți. În mod similar, pentru taitei instant. Obiceiurile oamenilor din Indonezia numit numele brandului este considerat a reprezenta atunci când doriți sau sunt mănâncă-l.

Atunci cum cu Japonia și Coreea? Titlul tăiței instant japoneză care circulă într-o serie de țări, inclusiv Indonezia sortiment de numele său, judecând după Materialul. Există taitei instant de hrișcă la cele mai cunoscute ramen. Coreea a fost, de asemenea, așa, deși, există o varietate de variante, deși cel mai cunoscut este ramyeon sau ramyun.

Fiecare companie este un producător de produse alimentare, cum ar fi taitei instant trebuie să aibă o doză de porțiuni din produsele sale. În Indonezia, sortimentul de produse tăiței instant din greutatea ambalajului care afectează prețul. Cu toate acestea, dintr – o serie de opțiuni, cele mai frecvente și populare sunt produsele cu o greutate de aproximativ 70-85 grame cu gama de prețuri Rp2.500-Rp5.000.

În timp ce în Japonia mie instant cântărește în jur de 85 de grame, sau există, de asemenea, mai mult de 100 de grame la 120 de grame. Prețul oferit a fost un pic mai scump, care este de aproximativ Rp5.000 până la Rp15.000.

Apoi, Coreea de tăiței instant are o greutate mai mare, care cântărește aproximativ de la 115 la 140 de grame. Porțiile sunt mai multe, desigur, prețul poate fi mai scump decât taitei instant în Indonezia și Japonia, și anume între Rp15.000 până la Rp25.000.

Japonia ca țară de pionieri taitei instant au o gamă diversă de variante și forma care este prezentată publicului. În ceea ce privește prezentarea ca yakisoba prăjită, există și o supă precum soba, miso, udon și ramen.

A fost bogat urmați gusturile diferitelor persoane. De exemplu, există un ramen care are gustul brânzei, gustul este limba acceptabilă a multor oameni.

În timp ce în Coreea de cele mai multe taitei instant pe masă. Există o varietate de arome oferite și aromă locală. Pornind de la kimchi, jjampong, yukgaejang și multe altele.

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.