Sperăm că autostrada Jogja-Solo va fi într-adevăr finalizată în 2022

Yogyakarta este orașul meu natal, m-am născut, școală și colegiu în acel oraș. Apoi, de când am absolvit Facultatea, am călătorit în diferite orașe din Indonezia și din afara țării, până când în cele din urmă am ales să locuiesc în Surabaya până acum. Desigur, trebuie să mă întorc adesea în orașul lor natal la Jogja, oricum Surabaya Jogja”nu prea departe”.

Cu toate acestea, înainte de anul 2017, drumul înapoi spre satul de la Surabaya, Yogyakarta este o luptă „lung”, grele și obositoare, răsfoiți la trafic care traversează Java de Est mijloc umplut cu o lumină roșie, care trece prin piață, la intersecția de tren, iar drumul este de două benzi înguste, se lupta cu mari camioane și autobuze pe inter-city sunt disperate-desperate. Călătorie transmisă a intrat în Sragen, Solo, și Klaten în Java Centrală, înainte de a merge în cele din urmă la Prambanan temple în Yogyakarta. O călătorie lungă chiar și până la 9 ore dacă călătoria rutieră se face într-un weekend sau o vacanță lungă. Recordul meu este de 16 ore pe drum spre casă de la Yogyakarta înapoi la Surabaya, în lebaran 2013.

Acum, condițiile sunt clar diferite. Trans Java toll road care conectează acum Probolinggo (Java de Est) la Merak (Banten) la vârful vestic al Java. Bineînțeles că am ajutat o dată când trebuia să fac naveta Surabaya – Jogja – Surabaya pentru un scop. Asta folosit pentru a fi 7-8 ore, tăiate în jos „doar” 5 ore. Cinci ore…nu este un timp scurt, de fapt. De ce?

Ceea ce face călătoria încă destul de lamac, este cale de ieșire din pintu tol Kartasura până la Yogyakarta pe cât de 60 de kilometri, care este încă trece prin drumul, nu taxa de drum. De multe ori, călătoria spre și de la cele două acel punct, mai mult decât timpul de călătorie la și de la ușa tol Kartasura, la casa mea din Surabaya, care este de aproximativ 260 km.

Întotdeauna m-am întrebat, De ce Yogyakarta nu a existat nici o taxă? De ce este guvernatorul Yogyakarta (primul) refuza taxă? Aceste întrebări atârnate și se transformă în „kemangkelan” atunci când Solo-Jogja gem. „Yogya trebuie să fie conectat taxă. Te rog!”Am plâns în ficat.

Apoi, când nici un cuvânt care înseamnă că Sri Sultan HB X aprobat Yogyakarta la taxa de construit, de fiecare dată când aștept mereu pentru actualizări. Toll în plus, aeroportul din Yogyakarta a fost mutat de la Maguwoharjo la Temon (Kulon Progo), ceea ce înseamnă aproape 70 kilometri de casa mea din Yogyakarta. O distanță lungă până la aeroport de orașul din apropiere. Am simțit întotdeauna, că Aeroportul Internațional Kuala Lumpur (KLIA) în Sepang (Malaezia), care este situat la 50 km de centrul orașului Kuala Lumpur, este Aeroportul până în prezent. 1 oră de la aeroport la oraș, și apoi prin autostrada lățimea autostrăzii. Între timp, nu a existat un singur drum cu taxă în Yogyakarta. Imaginați-vă cât de multe ore în cazul în care oamenii de prindere (Sleman) ar trebui să fie la o viață plină de suferință, ar putea fi ore până.

Încă o dată, drumul cu taxă, este o nevoie urgentă pentru provincia Yogyakarta.

Rețineți că prezența taxei Trans Java a dus la punctul-punctul unui nou și foarte frumos, de-a lungul autostrăzii. Călătorii vor alege un loc ușor accesibil, timpul de călătorie este scurt și poate optimiza timpul de relaxare în zonele turistice, nu în drum. Acesta este motivul pentru care locuri precum Probolinggo, Pasuruan, Madiun, Bawen și celălalt (care au ocolit taxa) se bucură de astfel de avantaje. Doar imaginați-vă, o vacanță la Bawen (o zona munții sunt atât de frumoasă lângă Semarang), turiștii din Surabaya, puteți profita de week-end de vacanță (plecarea sambata dimineata, a venit acasă duminică după-Amiază), cu un timp de călătorie de doar 2,5 ore. M-aș gândi de două ori în cazul în care o vacanță la Jogja, în cazul în care numai utiliza sâmbătă și duminică.

În plus, prezența drumurilor cu taxă în Jogja, cred, este construirea naturii sale care, mai devreme sau mai târziu, va fi necesară. Dezvoltarea, în special în insula Java, a crescut atât de rapid în vest și est. Dacă Yogyakarta” greu ” un accesibil, atunci cu siguranță va rămâne din ce în ce mai mult în urma altor regiuni din insula Java.

Înapoi reîmprospăta memoria noastră, că taxa Jogja acest lucru se va conecta mai târziu yogyakarta la două puncte ale taxei Trans Java care operează, și anume în Kartasura, și în schimbul. Din Kartasura, taxa va conecta Yogyakarta Java Centrală din direcția est, în timp ce la Bawen, Jawa Tengah va fi conectat la Yogyakarta din nord. Cei doi se vor întâlni și vor fi redirecționați către noul aeroport al Aeroportului Internațional Yogyakarta (YIA).

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.