Slurp Wedang Khas Indonezia, cu toată varietatea de beneficii pentru sănătate

Indonezia nu este străină de diversitatea culturală și culinară. Turiștii atât interne și externe este fericit pentru a vizita Indonezia, un motiv este mâncarea. Da, o varietate de alimente și băuturi în Indonezia este foarte interesantă și diversă.

Unul dintre felurile de mâncare semnate din Indonezia este Wedang. Wedang are semnificația unei băuturi care se prepară cu apă caldă. În Indonezia este format din diverse tipuri de runde, care este unic și tipic diferitelor regiuni.

Nu numai că are un gust delicios, wedang poate fi, de asemenea, o băutură alternativă caldă atunci când vremea rece sau mai puțin sănătoasă. În plus, wedang constă, de obicei, din diferite tipuri de condimente care au beneficii bune pentru sănătate.

Vrei să știi wedang care sunt indonezienii tipici și au beneficii bune pentru sănătate? Iată rezumatul pentru baieti GNFI.

Wedang Uwuh
Una dintre băuturile tradiționale din orașul studenților sau Yogyakarta se numește wedang uwuh. Cuvântul „nevoi” are sensul gunoi în limba Java. Nu e de mirare, dacă băutura este adesea numită coș de băuturi.

Considerat ca un gunoi băutură, de asemenea, nu este separat de aspectul arata murdar după fiert sau preparată cu apă. Această băutură va arăta ca sisaan sau ierburi de gunoi.

Wedang uwuh are o compoziție care conține un tipic Indonezian, condimente, cum ar fi ghimbir, kayu secang, cuișoare, scorțișoară, nucșoară, lemongrass, cardamom, și cuburi de zahăr. Combinația de materiale în wedang uwuh celebru cu o multitudine de beneficii, loh, baieti!

Kuliner Khas Minahasa, există un unic până la extrem
Wedang uwuh în plus față de a oferi un sentiment de căldură, sunt, de asemenea, posibilitatea de a trata boli, cum ar fi piatra, vânt, flatulență, și rigid. Nu este imposibil, din cauza faptului că condimentele au într-adevăr multe beneficii și sunt, de asemenea, naturale pentru organism.

De exemplu ghimbir. Ghimbirul este folosit ca încălzitoare de corp. În plus, pe baza cercetării ghimbirului este capabil să îmbunătățească circulația sângelui și să scadă nivelul colesterolului și hipertensiunea arterială.

Nu numai ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele sunt, de asemenea, benefice pentru organism. Scorțișoara are antioxidanți care sunt buni pentru organism, în timp ce cuișoarele dau senzația de aromă caldă și unică de wedang uwuh. Foarte util Da om, wedang uwuh acest lucru!

Ei bine, băieți, pentru a face wedang uwuh este foarte ușor. Material-material care a fost deja menționat, a trăit fiert sau preparat cu apă clocotită până când devine maro roșiatic. În cazul în care își schimbă culoarea, gata să se împerecheze cu.

Această băutură este o băutură tipică pentru Java de Vest. De obicei, bandrek de vânzare împreună cu bajigur. Această băutură este adesea însoțită de oameni în oricare dintre activitățile lor, în special poporul Sundanez.

Compoziția bandrek constă, de asemenea, dintr-o varietate de condimente, cum ar fi ghimbir roșu, zahăr brun, frunze de betel, scorțișoară, cuișoare, lemongrass și frunze de pandan. Nu numai ca prieten în timp ce este în mișcare, bandrek are și beneficii pentru organism. Beneficiile sale sunt scăderea tensiunii arteriale, prevenirea flatulenței și combaterea vântului care intră.

Se pare Similar, se pare că această diferență Sekoteng și Wedang Ronde
Bandrek cunoscut anterior ca o băutură pentru a fi mândru de persoana în momentul erei coloniale. Această băutură este considerată un lux, deoarece există o mulțime de condimente în ea. Ierburile din it sunt de mare valoare și pot fi schimbate cu aur și bijuterii de către națiunea colonială.

Băutură legendară pe care acest om o poate crea cu colectarea diferitelor ierburi deja menționate mai devreme, apoi omul a fiert până la gătit. După aceea, filtrat și bandrek gata pentru a fi bucurat.

Bea de data asta venind din Makassar, omul Sulawesi de Sud. Sarabba sa bucurat adesea de oamenii Bugis pentru a reîmprospăta și încălzi corpul. Sarabba obținut dintr-un amestec de ghimbir, gălbenuș de ou, zahăr zahăr, lapte de nucă de cocos și praf de piper.

Compoziția acestei băuturi este destul de unică, dar, de fapt, Sarabba are o aromă distinctivă și un om apetisant. Renumită pentru că este picantă și dulce, această băutură este considerată a fi capabilă să trateze gripa, răcelile și să crească rezistența.

Această băutură vă poate crea omul sau le puteți cumpăra la mai multe magazine din jurul orașului Makassar. De obicei, Sarabba pornind de la Rp8.000-Rp10.000 saja. De asemenea, Bugii se bucură adesea de Sarabba împreună cu o varietate de gustări, cum ar fi banana prăjită și cartoful dulce.

Acesta a fost un wedangan sau o băutură tipică Indoneziei care au beneficii pentru sănătate pentru organism. Dacă băieții sunt interesați să-l încercați?*

zin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *