Se pare că 5 feluri de mâncare din arhipelag acesta este patrimoniul culinar al morilor de vânt din țară

Autor: Rifdah Khalisha

Istoria înregistrează că olandezii au colonizat Indonezia cu mai puțin de 350 de ani. După cum se dovedește, ocupația care aduce o mulțime de influență pentru Indonezia. Pornind de la relicvele clădirii istorice, gramatică, la culinare.

De fapt, este într-adevăr un olandez culinar suficient pentru a oferi noi inovații în mâncărurile tipice ale arhipelagului, atât în ceea ce privește materialele, prelucrarea, cât și gustul. Fără să-și dea seama, poate doar mâncare omul de zi cu zi mănâncă, inclusiv moștenirea culinară a țării morilor de vânt. Curios nu bucătăria ce? Yuk, simak teaser.

Stew este un fel de mâncare de carne fiartă amestecată cu sos de soia dulce maro concentrat. Tocanele se completează cu condimente suplimentare, cum ar fi ceapa, ceapa, cuișoarele și nucșoara. De asemenea, omul poate vedea cu ușurință tocanele cu alte ingrediente în funcție de gust, cum ar fi cartofii, oul, tempehul și altele.

Mulți oameni cred că o tocană este un fel de mâncare din bucătăria indoneziană autentică. Dar, de fapt, această adaptare culinară a tehnicilor de gătit în țările de jos culinare, și anume smoor ceea ce înseamnă fierbe carnea cu căldură scăzută și o lungă perioadă de timp, astfel încât carnea a fost licitație și ușor să muște.

Similar cu tocanele din Indonezia, smoor în țara de origine tocană pe bază de carne, cu adaos de roșii și ceapă. Acum, prezentarea tocane feluri de mâncare au fost dezvoltate și variate. Tocanele au devenit specialități culinare din diferite regiuni cu gust local.

Sup brenebon este o farfurie de supă de bulion de carne obținută din linte roșie și legume cu un amestec de supe de condimente în general, cum ar fi usturoiul, piperul și alte condimente. Această bucătărie este destul de populară în partea de Est a Indoneziei, în special în repertoriul bucătăriei Minahasa.

Conform poveștii, sup brenebon este inspirat din supa de fasole roșie bruine bonensoep tipic olandez. Numele brenebon derivat din Limba olandeză, și anume bruine bonen, bruine înseamnă culoare de ciocolată și bönen înseamnă fasole. Deși a făcut din aceleași ingrediente de bază, există în continuare o diferență, bruine bonensoep supe groase, pentru că adăugarea de smântână, în timp ce sup brenebon supa este lichid și clar.

Perkedel sau begedel este prăjit în formă rotundă tipică Indoneziei, în general, sunt făcute din cartofi fierți sau fierți cu ceapă tocată, țelină și condimente. Există, de asemenea, perkedel fabricat din alte materiale, cum ar fi tofu, porumb și pește. De obicei, acest fel de mâncare poate fi o gustare sau un prieten al unei mese grele.

Acest fel de mâncare devine influența sa de la antena frikadeller sau frikadel din Olanda, făcut cu carne de vită tocată cu suplimentare sau cartofi prăjiți. Cu toate acestea, oamenii din Indonezia pentru a schimba ingredientele de bază în serviciu, cartofi, pentru că în timp ce este ușor de a găsi cartofi. Pronunția complicat a fost mult timp-mult timp în urmă transformat într-un cotlet.

Crochetele din Indonezia sunt, în general, fabricate din materialul de bază sau cartofi cu umplutură de carne tocată condimentată, morcovi și năut. Apoi, crochete acoperite cu un tel ouă și făină și pesmet și prăjit într-un ulei de gătit atât de mult. Prelucrarea este o recreere a unui crochet de mâncare de origine franceză.

În perioada colonială, olandezii au adus mâncarea originală din Franța în Indonezia. Reteta originala este facuta dintr-un aluat sau cartofi cu umplutura de carne, morcovi, praz, telina, carne tocata. Aluatul este în formă ovală alungită sau rotundă cu făina sărată și învelită în făină panir.

Spiku sau poate fi numit lapis legit este un tort strat gust dulce tipic de Surabaya. Prelucrarea este inspirată din moștenirea culinară a olandezilor tipici, dar a trecut prin procesul de modificare a rețetei, astfel încât gustul este cu siguranță diferit.

În timpul colonial olandeză, olandezii au adus alimente numit spekkoek ceea ce înseamnă tort strat. Oamenii din Indonezia ajustează rețete culinare cu ingrediente și condimente tipice arhipelagului. Apoi, creează gustul tortului spiku pe care băieții îl cunosc în acest moment.

După cum se dovedește, aculturation culinare Olanda și Indonezia sunt capabili de a crea felul de mâncare este delicios și divers. Există vreo moștenire culinară a Olandei pe partea de sus a eșantionului ever Man?

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.