Recunoașteți diferitele provocări și efortul de a construi satul turismului durabil din Indonezia

În prezent, Ministerul Turismului turismului și economiei Creative din mijlocul turismului rural în curs de dezvoltare intensivă. Dezvoltarea satului turistic se crede că absoarbe forța de muncă, precum și mutarea economiei comunității prin inovație, adaptare și colaborare.

Potrivit ministrului Turismului și economiei Creative/șefului Agenției de Turism și economie creativă Sandiaga Salahuddin Uno, turismul rural este un potențial care trebuie dezvoltat și împuternicit să îmbunătățească bunăstarea comunităților rurale care au putere competitivă și ca locomotivă pentru renașterea economiei în mijlocul unei pandemii.

Un sat poate fi numit un sat turistic atunci când întâlnesc o varietate de elemente, variind de la atracții naturale, cultură, călătorie artificială, și alimentat cu atracții, cazare, precum și facilități de sprijin. Nu uitați că un sat a ridicat doar elemente ale înțelepciunii locale.

Turism village are patru clasificare, pornind de la pionierat, în curs de dezvoltare, avansat, și independent, cu indicatori în formă de numărul de vizite, o industrie turistică înfloritoare, abilități de pregătire și resurse umane (HR), diversificarea produselor și activitatea turistică, precum și turismul extravagant.

Acum se fac eforturi pentru păstrarea unui sat turistic din Indonezia. Deși multe beneficii pot fi obținute din construcția unui sat turistic, de fapt multe dintre provocările cu care se confruntă actorii, mai ales în perioadele unei pandemii ca aceasta acum.

Pentru a afla mai multe despre complexitatea problemelor despre un sat turistic, de la dezvoltarea, planurile Guvernului, pentru a experimenta managerul infractorului de sate turistice, următoarea explicație:

Sprijinirea guvernului în construirea satului turistic
Endah Ruswanti, Sub-Coordonator de Management de Vizitatori, Atracții, Facilități, Direcția de Guvernare a Orașului Kemenparekraf explica planurile guvernului legate de sat turistic în discuții pentru a Construi un Sat Turistic, care este Durabilă în cazul Festivalului de Stat de Colaborarea care a avut loc Vești Bune De la Indonezia, joi (2/9/2021), care a fost difuzat on-line.

Kemenparekraf sprijină realizarea strategiei Naționale pe Termen Mediu, Planul de Dezvoltare (RPJMN) 2020-2024 construi 224 sat excursii prin programul de mentorat pentru turismul sat. Anul 2021 acest lucru există 67 Turism sat care vor fi pregătite pentru asistență.

Satul turistic este împărțit în trei tipuri, și anume pe bază de natură, culturală și artificială. Pentru dezvoltarea programului, inclusiv atracții, accesibilitate și facilități, de asemenea, dezvoltarea de marketing, inclusiv branding, publicitate și vânzare.

„În ceea ce privește indicatorii succesului dezvoltării turismului rural se poate observa din cei cinci factori, și anume atracțiile, inovația potențialelor atracții prezentate în satele turistice, accesibilitatea este ușurința accesului turiștilor, facilitățile sau facilitățile și infrastructura urmează deja standardul ASEAN și resursele umane competente disponibile”, a spus Endah.

„Apoi, colaborarea în dezvoltarea turismului rural se desfășoară în colaborare între managerul satului cu Guvernul și turistul. Apoi, despre fondurile satului, și anume utilizarea fondurilor satului în conformitate cu reglementările și politicile care se aplică și digitalizarea, folosind tehnologia bazată pe digital în gestionarea, promovarea și comercializarea turismului rural.”

Endah a mai spus că este într-adevăr o colaborare foarte importantă și construirea sinergiei unui sat turistic împreună cu strategia 3C, și anume angajamentul, competența și campionul.

„Strategia 3C include un angajament împreună părțile interesate de la nivel central la zona. Apoi, turismul rural competent ar trebui să fie competent pentru a putea construi un sat, iar acest lucru nu este mai puțin important este campionul sau agentul de schimbare. Trebuie să existe oameni care au un interes, o pasiune pentru a construi un sat atât de avansat și autosuficient”, a spus Endah.

„În această eră, care este cel mai important lucru este punerea în aplicare a inovației, adaptare, și colaborare pentru dezvoltarea turismului rural, acesta poate fi o armă evoca turismul și economia creativă.”

Lista celor mai bune 50 de sate turistice din Indonezia în 2021
Efortul de a păstra un sat turistic în pandemie
În pandemia acestui fapt, turismul este unul dintre sectoarele cele mai afectate și afectate. Endah a explicat că ministerul a făcut pași pentru a restabili turismul, inclusiv revitalizarea orașului și creșterea încrederii pieței sau un sentiment de călătorie în siguranță. Un program este o certificare CHSE (curățenie, Sănătate, Siguranță și mediu).

Strategia de dezvoltare a turismului realizată cu scopul de a îmbunătăți calitatea și reputația unei destinații turistice care are o propunere de valoare remarcabilă, localitate, competitivă, incluzivă și durabilă pentru a realiza ecosistemul turistic integrat, încurajând dezvoltarea regională și îmbunătățind bunăstarea societății.

În ceea ce privește strategia de dezvoltare a turismului se referă la aceste cinci lucruri:

Analiza tipologiei și a strategiei de dezvoltare a orașului perwilayahan și tematică.
Structurarea și consolidarea managementului și atractivității destinațiilor prin implementarea Managementului vizitatorilor și a capacității de transport pentru a spori atractivitatea destinațiilor și a atractivității pieței.
Dezvoltarea infrastructurii, facilităților, accesibilității, conectivității și gestionării facilităților turistice.
Coordonarea dezvoltării satelor turistice, a Geoparcului, a KEKULUI, a patrimoniului cultural și a centrelor de creație.
Îmbunătățirea și abilitarea comunității și a IMM-urilor în destinația turistică.

zin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *