Rândurile provinciei cu proiecte de investiții cele mai străine Q1 2021, Java de Vest este cel mai pasionat

Indonezia este o țară cu a patra cea mai populată din lume, cu o cantitate imensă de forță de muncă și resurse naturale abundente. Acest lucru face ca Indonezia să fie una dintre țările care este foarte promițătoare să investească.

Pe baza Planului Strategic de investiții de Capital 2015-2019, Guvernul Indonezian a stabilit sectoarele prioritare de investiții, și anume infrastructura, agricultura, industrial, maritim, turism, zone Economice Speciale (ZES) și Zone Industriale, precum și economia digitală.

Aceste sectoare sunt deschise investițiilor străine directe (ISD) sau investițiilor străine directe (ISD), desigur, cu atenție la liniile directoare de investiții menționate în Decretul prezidențial nr.

Impactul PMA de licențiere efectuate în mod optim, se poate deschide domeniul de muncă pe scară largă. În plus, afluxul de investiții străine aduce, de asemenea, cunoștințe de noi tehnologii sau transfer de tehnologie în Indonezia.

Ea au un impact asupra creșterii veniturilor de stat prin impozite, precum și crearea unei relații între domeniul de aplicare al celor două țări beneficiază, de asemenea, de realizarea investițiilor.

 

Consiliul de coordonare a investițiilor (BKPM) a relansat datele, realizarea ISD de investiții, care a atins 50, 8 la sută în perioada ianuarie-martie 2021. În comparație cu aceeași perioadă din anul 2020, se poate spune că finanțarea a crescut cu 14 la sută din Rp98 trilioane până la Rp111.7 trilioane.

Realizarea investițiilor străine s-a ridicat la 50.8% a arătat o încredere crescândă în climatul investițional de top din lume, precum și potențialul de investiții în Indonezia, deși în actuala pandemie de Covid-19.

Pe baza raportului activităților PMA în anul 2021, Singapore să fie în continuare țara de primul ordin care a postat realizarea investițiilor în Indonezia, cu o valoare de 2,6 miliarde dalar SUA. China s-au ridicat la 1 miliard de dolari SUA, Coreea de Sud 900 de milioane de dolari SUA, hong kong 800 de milioane de dolari SUA, Elveția și pentru prima dată au intrat în clasament de la 5 mare cu atât ajuns 466,2 de milioane de dolari SUA.

Distribuția investițiilor străine este mult interesat în Provincia Java de Vest,este înregistrată în perioada ianuarie-martie 2021 finanțare care merge atinge 1.445, 1 milioane de dolari SUA cu 3.083 proiect.

„West java obține o parte din cele mai multe dintre 5 PMA contribuitor major la realizarea realizării acestei perioade. În primul rând de investiții în sectorul autovehiculelor, care va produce vehicule mașini electrice și dezvoltarea infrastructurii unui tren rapid. Cel de-al doilea proiect va fi una dintre pietrele de temelie pentru a îmbunătăți potențialul de Indonezia în ochii lumii”, a spus Bahlil Lahadalia în Bkpm.du-te.id-ul (26/4/2021)

set

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.