Portret de tratament de Sănătate Mintală din epoca colonială în Muzeul de sănătate mintală

În acest timp, suntem sfătuiți în mod constant să menținem Centrul de sănătate și fitness fizic de dragul unei vieți mai bune, să îmbunătățim productivitatea și să prevenim organismul de diverse boli. Cu toate acestea, nu uitați că sănătatea dvs. mintală are, de asemenea, un rol important.

Conform explicațiilor centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, sănătatea mintală include emoțional, psihologic și social. Poate afecta modul în care cineva gândește, simte și acționează.

Sănătatea mintală poate ajuta la determinarea modului în care o persoană poate face față stresului, se poate relaționa cu ceilalți și poate face alegeri sănătoase. Dacă nu este abordată, sănătatea mintală poate duce la complicații grave, atât pe plan fizic, emoțional, cât și pe comportament.

În prezent, tratamentul de sănătate mintală poate fi efectuat de un psihiatru în funcție de condițiile pacientului și de nevoile acestuia. Cu toate acestea, v-ați gândit vreodată la modul în care oamenii din vechime depășesc problemele de sănătate mintală?

Pentru a afla informații despre sănătatea mintală în trecut, putem învăța în Muzeul de sănătate mintală din Spitalul Dr.Radjiman Wediodiningrat Lawang, Malang, Java de Est.

Pentru cei curioși cu problema sănătății mintale în trecut, pot afla mai multe în acest muzeu. Pentru că în colecție există 700 de obiecte care se referă la sănătatea sufletului care provine din perioada colonială olandeză din Indonezia.

Muzeul este vizitat de mulți oaspeți care doresc să învețe despre sănătatea mintală, să efectueze cercetări sau scopuri recreative.

Muzeul de Sănătate mintală a fost inaugurat în 2009, pentru a coincide cu aniversarea a Rumah Sakit Jiwa (RSJ) Dr. Radjiman Wediodiningrat la 107. Acest spital are o istorie lungă în domeniul sănătății mintale. De fapt, existența sa deja înainte de independența Indoneziei.

RSJ Dr. Radjiman Wediodiningrat a fost de servire o varietate de pacienți cu tulburări psihice, indiferent de statutul social. Înainte de construirea azilului, mulți pacienți cu tulburări psihiatrice s-au prezentat la Departamentul de sănătate al Armatei Olandeze.

În 1902, spitalul a fost deschis oficial sub numele de Krankzinigen Gesticht te Lawang. În acel moment, Spitalul putea găzdui 500 de paturi. După independență, azilul este apoi cunoscut sub numele de spitalul mental Sumber Porong și continuă să facă eforturi de dezvoltare privind tratamentul și îngrijirea pacienților cu probleme de sănătate mintală.

Nou în 2002, a fost inaugurat nou cu un nume nou, și anume Spital de psihiatrie Dr. Radjiman Wediodiningrat Lawang (RSJRW) și s-a ocupat de o varietate de pacienți. Unul dintre ei, naționalitatea pacientului European îngrijit de la 1941 până la moartea sa în 2002 și fiind pacient este cel mai lung tratament în RSJRW timp de 64 de ani.

O vizită la Muzeul de sănătate mintală va da probabil impresia de groază și suspans. Prin urmare, colecția de obiecte, precum și fotografii care descriu tratamentul sănătății mintale în trecut se simte atât de înfiorător.

Intrând în zona Muzeului, atmosfera pare într-adevăr bântuită. Vizitatorii pot vedea o varietate de echipamente pentru terapii care par absurde, dar este folosit în cele mai vechi timpuri.

Una dintre ele este hidroterapie whirlpool, la prima vedere similar cu un regulat, dar acest instrument este folosit de personalul medical în secolul al 19-lea pentru a absorbi pacientii care au fost recidiva să fie mai calm.

Apoi, există, de asemenea, un feliator a creierului în anii 1927-1940 a folosit Laboratorul pentru a examina creierul uman și a vedea tulburările care s-au întâmplat. Există, de asemenea, un instrument de tăiere a craniului, care este condus de mână și cuțit de tăiere os l-au văzut obtinerea goosebumps.

În interiorul muzeului, există un instrument numit terapie electroconvulsivă care este folosit pentru a scurge un curent electric de joasă tensiune prin capul pacientului la terapie. Aceste instrumente sunt, de asemenea, adesea folosite la pacienții cu depresie severă, au tendințe suicidare, anxietate, nu știu să răspundă la medicamente.

În plus, există, de asemenea, un document cu privire la dosarele medicale ale pacienților cu tulburări mintale și fotografii care arată modul în care condițiile de îngrijire a pacientului în antichitate, care a impresionat sadic pentru că, cu toate acestea, știința medicală a sufletului nu a avansat cum este acum deci, există limitări în utilizarea de instrumente și diverse echipamente utilizate în tratament.

Nu uitați, în acest muzeu, vizitatorii pot vedea manșetele picioarelor din lemn care erau purtate pe pacient pentru a nu răni cealaltă persoană. Utilizarea pasung nu este de fapt recomandată, dar niciodată utilizată în condiții speciale. Pasung în sine este de obicei folosit de o persoană într-o poziție așezată cu ambele picioare puse în lemn care are două găuri. Cu toate acestea, pasung poate fi instalat și în mână sau gât.

Există încă mai mult de colectare, care este de natură să facă vizitatori greață văzut-o, că nodurile jar conține fătul și organele la om sunt conservate. Necunoscut pentru făt aparține OMS pentru că a fost acolo de la începutul spitalului a stat.

Dintre toate colecție de înfiorător, există, de asemenea, o cameră care conține un instrument muzical care este folosit pentru terapie, precum și picturile care au făcut pacienții RSJ Lawang, variind de la imagini de peisaje, flori, și o față umană.

zin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *