O vizită în orașul din Minang poreclit „nodul Sumatra”

„Acesta este orașul celor binecuvântați”, scrie AA Navis, autorul Robohnya Surau IT-ul nostru fenomenal. „Nu există calcar care dă viață, există orez, există un râu care dă viață, există calea ferată care dă viață, deși uneori oamenii mor prea dilindasnya”, a spus Navis din nou.

Ce fel de loc îți vine în minte când auzi numele West Sumatra, sau tărâmul Minang? Cei mai mulți ar răspunde probabil la Padang și Bukittinggi ca fiind cele două nume care sună întotdeauna mai întâi. Nu cu mult timp în urmă, mă simt același lucru, cât de mult cunoștințe voi ranah Minang, o țară care este decorat cu Bukit Barisan și umplut cu o varietate de farmece, variind de la un vulcan, lac, canion, până la câmpurile de orez nedecorticat larg ca nelimitate, foarte puțin.

Dar acum am un nume nou, care a făcut într-adevăr o impresie în mintea mea. Numele Lui Padang Panjang. Oamenii din afara Occidentului nu pot auzi de multe ori orașul este înconjurat de munți cu copaci profilează de pădure verde primar. Orașul cu cea mai mică suprafață în Sumatra de Vest este situat în înălțimi care este situat între 650-850 de metri deasupra nivelului mării, este situat pe munte, de aer rece cu temperatura maximă este de 26.1 °C și un minim de 21.8 °C, cu precipitații bogate, cu o medie de 3.295 mm/an.

Dacă în Java avem Bogor este poreclit Orașul ploii, atunci Padang Panjang este orașul ploii din Sumatra. Am vizitat acest oraș în primele zile ale sezonului ploios, și adevărat curs…ploaia aici este foarte grea.

În partea de nord și ușor la linia de vest a trei munți: Muntele Marapi Muntele Singgalang și Muntele Tandikat profilează la orizont. Orașul are multe porecle, altele decât orașul ploios. Comunitatea Padang Panjang foarte fericit cu numele Orașului de pe Veranda din Mecca, în trecut, olandezii numit Padang Panjang cu Egypte van Andalas (Egipt în Țara de Sumatra), Educație Oraș, pentru că de multe instituții de învățământ și o lungă istorie de modul în care orașul are rolul de învățământ din trecut.

În trecut, Padang Panjang este parte a regiunii D-Turn în Batipuh, în Padri Război în această regiune a determinat țările de Jos ca pe unul dintre posturile de apărare și, de asemenea, o piatră de temelie pentru a cuceri Padri care încă mai controla Luhak Agam. Mai mult decât atât, olandezii au deschis calea unei noi autostrăzi din oraș în orașul Padang, deoarece este mai ușor decât prin Lemur XIII în kabupaten Solok acum.

Din trecut, Padang Panjang joacă un rol important ca loc de ședere și într-un nod 3 orașe principale din insula de aur, și anume Medan, Padang și Pekanbaru. Nu este surprinzator, multe dintre corpurile de iluminat din Sumatra de Vest, în trecut, au feliat importante pentru mult timp, de asemenea, să fie Scopul educației în trecut. Pornind de la Sutan Sjahrir, Hamka, AA Navis și multe altele. Nu-mi amintesc unul câte unul.

Acest lucru este în cazul în care în picioare școli religioase în Indonezia, și anume Diniyah Școală și Diniyah Putri, de asemenea, fundația educație Thawalib loc Hamka vreodată de studiu. În Padang Panjang lah (mai ales în Țara Batipuh Sapuluh Koto), setarea din poveste este fenomenal Tenggelamnya Kapal van Der Wick, a fost, de asemenea, una dintre poveștile care-mi place..Robohnya Surau Kami .

În Padang Panjang…Am fost acceptat ca o familie, și eu sunt atât de onorat să fie întâlnit cu oameni mari care au iubit atât de orașul său, și dedice timpul și gândurile la progresul acestui oraș minunat mic. (Mulțumesc) o mulțime de povești de călătorie 300 km am o plimbare cu motocicleta în jurul West Sumatra, Padang-Solok-Sawah Lunto – Piatra Cage – Padang Panjang – Bukittinggi – Padang. Și eu sunt mândru de, începe povestea mea de la Padang Panjang…nodul din Sumatra.

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.