Meniu alimentar Indonezian pentru a însoți dieta pe bază de plante

Cu câteva zile în urmă, Starbuck Indonezia, în colaborare cu Green Butcher, a lansat doar trei meniuri alimentare realizate din uleiuri vegetale sau așa-numitele alimente pe bază de plante. Aceasta este o manifestare a acelei părți a oamenilor din Indonezia au început deja să observe un model de a mânca.

Termenul de alimente pe bază de plante a apărut pentru prima dată în anii 1980, care a fost introdus de dr. Colin Campbell. Termenul pe bază de plante este definit ca o dieta saraca in grasimi, bogate in fibre, și pe bază de legume se concentreze pe sănătate.

În plus față de noul meniu Starbucks Indonezia, se pare că există o varietate de alimente meniu indonezian, care poate fi folosit ca o opțiune de meniu în dieta pe bază de plante, știi. Cu o varietate de arome și Indonezia, aceste alimente pot face ca o dietă bazată pe plante să fie mai colorată. Yuk, simak unele alimente meniu Indoneziană făcute din legume sau pe bază de plante poate om liber.

Asinan betawi este un aliment tipic care provine din Jakarta. Acest aliment conține o varietate de legume proaspete, cum ar fi varza, salata verde, varza de fasole, care cuplat cu bucăți de tofu și arahide prăjite. Materialele au fost apoi udate folosind un sos de arahide care a adăugat oțet și chili.

Combinația va crea un sentiment de delicii acru și picant. Ca o completare, asinan betawi servit cu biscuiti taitei galben și roșu cracare.

2. Sayur Asem

Sayur asem este bucătăria indoneziană este mult-iubit de oameni. Are un gust acru și răcoritor face ca această bucătărie să fie potrivită pentru a fi prânz de meniu însoțitor, plus o farfurie de orez alb cald.

Sayur asem făcut din porumb dulce, chayote, fasole lungă și gnetum sunt fierte în supa de tamarind. În unele zone, sayur asem multe create prin adăugarea altor ingrediente, cum ar fi jackfruit, arahide, chiar oncom.

3. Gudeg

Gudeg este deja cunoscut ca fiind mâncarea tipică a Yogyakarta, care are gustul dulce și savuros. Acest fel de mâncare este făcut din jackfruit tânăr rafinat gătit suficient de mult cu un amestec de lapte de nucă de cocos, zahăr brun și alte condimente.

Gudeg a fost acolo încă din anii 1500. la acea vreme, Regatul Mataram face dezvoltarea în Alas Mentaok, care are o mulțime de copaci jackfruit cu fructe abundente. Jackfruit este apoi procesat în cantități mari.

Lucrătorii care gătesc jackfruit folosind instrumentul mixer care seamănă cu o barcă cu zbaturi. Tehnica de agitare a acestora în limba Java numită hangudeg. De acolo vine numele gudeg.

4. Pecel

Pecel este mâncarea tipică a Yogyakarta, Java Centrală și Java de Est, care dintr-o privire este similară cu gado-gado. Această bucătărie constă dintr-o varietate de legume, cum ar fi spanacul, varza de fasole și fasolea care au fost fierte, apoi umplute cu sos de arahide. Pecel va fi mai delicios atunci când este mâncat împreună cu orez alb cald și gustos și savuros.

5. Plecând Kangkung

Dacă te-ai plictisit prelucrate cu varza asta e, Omul ar putea încerca meniul olahan kangkung derivate din Lombok, Nusa Tenggara Barat, și anume plecing kangkung. Acest fel de mâncare este făcut din kale care a fost fiert și drenat pentru a se răci, apoi i se dă un sos de roșii în el cu un spritz suplimentar de var.

Plecing Kangkung Lombok utilizarea regulată a apei kale este mai mare și texturate mai clare în comparație cu kale, care este cultivat în Java. Texturile sunt clare creează un sentiment de plăcere atunci când sunt combinate cu gustul gustului picant și acru al sosului de roșii.

Aceasta este o parte din meniu este un aliment tipic indonezian făcut din legume sau pe bază de plante. Meniu în cazul în care aja nih mau kawan încercați mai întâi?*

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.