Mengenal Ragam Budaya Indonezia

Aflați mai multe despre cultura insulelor și exotice acest lucru nu numai că va face experiența de călătorie mai plăcută, se va îmbogăți, de asemenea, modul în care vezi lumea. De la aspectul obiceiurilor religioase la cele sociale, găsiți lucrurile pe care ar trebui să le știți despre cultura indoneziană.

Nu există „cultura indoneziană”

Înainte de a discuta în continuare, este important disclaimers. „Indonezia” este un singur termen care menționează numele țării specifice, dar nu există nimic uniform în ceea ce privește cultura. Există cel puțin 300 de grupuri etnice în Indonezia, fiecare cu un set de obiceiuri și obiecte culturale sunt diferite. Nu înseamnă că nu există nici o asemănare sau o tendință între o cultură și alta, dar când citiți această frază, amintiți-vă diversitatea care o însoțește. Adesea, ceea ce este considerat cultura Indoneziei este de fapt imaginea dominantă sau reflectă o cultură de amestec specifică similară.

Familia cât se poate de aproape

Indiferent cât de vechi sau independenți sunt, oamenii din Indonezia tind să păstreze relații strânse cu membrii familiei lor. Pentru mulți tineri din Indonezia, sa mutat din casa părinților nu este ceva, chiar și atunci când au deja un venit stabil pentru tine.

Mulți aleg să trăiască sub acoperișul părinților lor, cu excepția cazului în care trebuie neapărat (o mulțime de indonezieni își părăsesc orașul natal pentru a obține un loc de muncă în oraș). Și acesta nu este neapărat un semn de dependență, ci arată doar valorile și principiile pe care le deține națiunea atunci când vine vorba de familie.

Unele gospodării constă chiar dintr – o familie numeroasă-veți vedea bunicii, mătușa, unchiul și nepotul locuiesc împreună sau locuiesc în același cartier doar pentru a se apropia unul de celălalt.

Angajamentele religioase au prioritate

Când vă aflați în Indonezia, veți vedea că oamenii balinezi le oferă dimineața sau angajații aruncă totul la timpul de rugăciune. Indiferent de religia pe care o consideră înaltă, oamenii din Indonezia, în general, sunt foarte spirituali. Ei își conduc foarte serios practicile religioase și se reflectă în ritualul zilnic , în ceremonie, chiar în măreția lăcașurilor lor de cult.

Există șase religii în Indonezia

Indonezia este cunoscută cu o populație de musulmani mari; cea mai mare din lume, deși este un stat secular prin lege. Dar Islamul este doar una dintre cele șase religii oficiale recunoscute în țară – islamul, protestantismul, catolicismul, hinduismul, budismul și confucianismul. În Bali, de exemplu, religia dominantă este hinduismul și există zone în care există mai mulți creștini decât musulmani.

Are sute de sisteme tradiționale de credință

Diversitatea Indoneziei se extinde și la o varietate de sisteme de credință. Multe comunități trăiesc în mod tradițional și susțin în continuare religia și practicile strămoșilor lor, adesea unice în zonă. Dar pentru a clasifica, multe sisteme de credințe loc de animism, dinamism și totemism. În unele comunități, aceste credințe interacționează cu tradiția sau sunt influențate de curentul religios al celuilalt, generează o mulțime de practici unice.

Indonezia este colectivul

Deoarece istoria este cea mai veche, oamenii din Indonezia sunt întotdeauna comunali. Fermierii lucrează împreună pentru a-și cultiva pământul și a gestiona resursele satelor, pentru a menține comunitatea strânsă și pentru a se păstra reciproc, iar valorile culturale încurajează principiile colectivismului. Chiar și în mediul modern, cum ar fi un loc de muncă de birou și comunitățile moderne, veți vedea incluziunea și prietenia poporului indonezian.

Indonezienii iubesc mâncarea picantă și savuroasă

Insulele sunt bogate în ierburi și condimente, care formează rețetele tradiționale pentru utilizarea unei abundențe de astfel de materiale. De fapt, multe bucătării indoneziene care ies din limbă rămân. Rețetele variază de la o zonă la alta, în conformitate cu cultura principală din zonă. Oamenii din Java, de exemplu, tind să-i placă mâncarea mai dulce din cauza abundenței trestiei de zahăr și a zahărului de palmier. Dar multe alte domenii, cum ar fi Padang, Manado, dan Bali, cu siguranta nu rezista chili și condimente le.

Fiecare loc are o legendă

Este interesant să studiem procesele geologice care creează munți, dealuri și râuri. Dar oamenii din Indonezia dincolo de tectonica plăcilor și eroziunea pentru a explica modul în care apar trăsăturile naturii. În cele mai multe locuri, puteți vorbi cu localnicii și povești despre zei, spirite, nobilimea sau un pustnic care contribuie la formarea unui loc specific, cum ar fi trăsăturile naturale, templul sau reperele culturale ale celuilalt.

zin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *