Mănâncă delicatețea de anșoa înot în marinada tipic Minang

Omul GNFI, alimente tipice de Vest Sumatra nu este numai faimos din perdagingan mondială, rendang dreapta sunt un aliment preferat de un milion de oameni. Micile beneficii bogate teri ale pescuitului din lume, de asemenea, să fie prezentate penggugah selera khas Minangkabau.

De fapt, fiecare regiune din Indonezia are propriul stil în procesul de hamsie. Cu toate acestea, amestec interesant de condimente tipic pentru Minangkabau, care tinde să fie picant și savuros pe hamsie capabil să trezească pofta de mâncare. De fapt, uneori, dorul antidot pentru tineret parantauan acolo.

Pentru omul care nu a mâncat niciodată Teri balado, acoperă tanak și palai bada, poate că simte că omul nu afdal a fost încoronat ca iubitor de mâncare savuroasă. Cu toate acestea, omul nu fi trist!

Simțiți delicatețea de anșoa înot în marinada tipic Minangkabau ar putea fi făcute, de asemenea, a casei, respectiv. Da, deși nu este negat cea mai bună opțiune de a mânca trei feluri de mâncare, care este vizita direct gazda sa în Sumatra de Vest.

Balado este o limbă Minang pentru a se referi la alimente care a fost amestecat cu chili. Pentru cei cărora nu le place picant, dar curios despre bucătăria acestuia, atunci omul trebuie să fie pregătit arme, apă albă. În procesul de maturare mai târziu, omul poate, de asemenea, să reducă aromele picante din chili cu îndepărtarea semințelor care sunt în el.

În plus față de chili, de obicei, Teri balado în Minangkabau sunt, de asemenea, amestecate cu unele alimente și alte tipuri de sprijin, cum ar fi jengkol, petai, ouă, cartofi și arahide. Fiecare tip de hrană astfel de sprijin va fi prăjit unul câte unul până la galben auriu. Apoi, să fie gata să patineze înota în marinada tipic Minangkabau, variind de la chili, ceapa rosie, var, și altele.

Creați o hamsie specială proprie, în general o farfurie care este folosită este hamsia proaspătă fără sare. Cu toate acestea, dacă nu îl puteți găsi pe piață, băieții pot cumpăra în continuare versiunea sărată. Cu o notă în casă poate fi mai târziu înmuiate cu apă caldă, în scopul de a reduce nivelul de keasinannya. Ei bine, dacă băieții sunt interesați să încerce?

„Sambala, sambala, Bala sambalado gura tremura limba-datul.”Da, lirik lagu dangdut cantareata este, de asemenea,, știi, face limba omului legănându, deoarece senzația de acoperire picant și cimbru tanak tipic Minang. Mâncarea unui capac tanak este un lucru special, deoarece nu toată casa de mâncare oferă această bucătărie. Dacă plătiți o vizită la West Sumatra, apoi melipirlah direct în zona de teren plat, deoarece cerul acoperă tanak disponibile pe scară largă acolo.

Diferit cu un sos care este identic cu cartofii prăjiți, apoi acoperiți tanak ar putea fi principalul fel de mâncare care însoțește orezul. Acest lucru este pentru că acoperă tanak este format dintr-o varietate de proteine, nu numai hamsii, dar există ouă de prepeliță și, de asemenea, jengkol. Opțiunea de a nu amesteca curry a fost de fapt, de asemenea, nici o problema baieti fac, depinde de gustul ei, respectiv.

Cu toate acestea, în zona de „coarne de bivol” acest lucru, devin un lucru obișnuit amestecarea unui curry într-un condiment picant cimbru, acoperă tanak. Arome de picant și cimbru pe coperta este cu siguranță obținută din lapte de nucă de cocos și ardei iute sunt folosite.

În ceea ce privește timpul de gătit, acoperiți tanak acest lucru este lung în comparație cu a face Teri balado. Dar, calmează-te! Nu va fi pentru a face rendang, omule, durează doar mai puțin de 20 de minute sau până când laptele de nucă de cocos se micșorează încet și apoi se usucă.

Dacă sunteți interesat să mâncați alimente care sunt frunze aromate de banane și mirosul ofrandelor arse de fibre de nucă de cocos, atunci palai bada khas Minang merită încercat. Mai mult, pentru iubitul mâncării savuroase, este foarte drag dacă nu îl mănânci pe acesta.

Un amestec de ierburi, cum ar fi galangal, ghimbir, tamarind, chili, ceapă și tipuri de frunze, cum ar fi, ruku-ruku, turmeric, busuioc, banane și lemongrass dau în cele din urmă o aromă distinctivă, precum și gustul nu mai puțin evocator al pepes pește acolo.

Palai bada-te în limba indoneziană înseamnă feluri de mâncare pepes laterale constă din hamsie umed, mai târziu garnitura care va fi amestecat cu nucă de cocos rasă și o varietate de condimente tipice care au fost menționate mai sus. În plus față de frunze de banane și fibre de nucă de cocos, omul trebuie să furnizeze, de asemenea, stick la cusut capetele frunzelor, astfel încât atunci când palai bada ars și transformat conținutul nu se varsă.

Când tovarășii au avut ocazia să viziteze Sumatra de Vest, omul nu fi surprins să vadă apariția frunzelor bananei arse atunci când sunt servite. Din exterior poate apărea îndoielnic din cauza hirst ștampilat direct și cu siguranță va avea un gust amar. Cu toate acestea, atunci când a deschis băieții vor fi uimiți să vadă culoarea aurie de lumină pe palai bada, miros aromat de condimente, și, desigur, aroma picant de feluri de mâncare savuroase tipice Minangkabau.

Ei bine, asta e ceva tipic mâncare picant cimbru fenomenal în Sumatra de Vest. Media celei de-a treia bucătării care este perfectă asociată cu orez cald. Spiritul practicii și noroc, Băieți!*

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.