Kuliner Khas Minahasa, există un unic până la extrem

Indonezia, care este renumit pentru varietatea de triburi și cultura lor, este, de asemenea, renumit pentru culinare și unic. O mare varietate de moduri de prelucrare, prezentare, iar materialul principal este aproape totul este în Indonezia.

O varietate de culinare în Indonezia este într-adevăr fără sfârșit, există multe oferte culinare din diferite regiuni, cu arome distinctive și unicitatea fiecăruia. Una dintre ele este mâncarea care provine din Minahasa.

Grup etnic originar din Minahassa peninsula în partea de nord a Insulei Sulawesi sau numit ca oamenii din Manado are o varietate de alimente este interesant și are un gust distinctiv delicioase. Când omul a vizitat orașul Manado, mâncarea aceasta poate fi o referință care merită un om liber.

Mâncarea este mai întâi Nasi Jaha, a devenit unul dintre alimentele de bază ale tribului Minahasa. Alimentele obținute din orez lipicios amestecat cu lapte de nucă de cocos, ierburi și condimente, apoi învelite în frunze de banane au o aromă distinctivă de condimente dominante.

Condimentele sunt derivate din candlenut, turmeric, ghimbir și lemongrass. Nu uita, de asemenea, a adăugat condimente tipice de Manado, și anume ikan woku sau skipjack. Nasi Jaha a servit în formă de cilindru, deoarece este gătit de foc în bambus.

Băieții vor găsi această mâncare într-o varietate de evenimente din North Sulawesi, cum ar fi evenimentul o petrecere de până la Ziua Recunoștinței. Nasi Jaha, acest lucru poate fi mâncat direct sau mâncat cu alimente alt companion.

Tinutuanul culinar este derivat din „Tuutu”, ceea ce înseamnă orez sau terci în limba a fost. Tinutuan sau bubur Manado este destul de diferit cu terciul în general. De obicei, un fel de mâncare de terci care conține pui și ou, cu toate acestea tinutuan va prezenta cu o mare varietate de legume.

Legume în Manado terci acest lucru, cum ar fi spanac, kale, cartofi dulci, porumb, suc de fructe galben, frunze de melinjo și busuioc. Alimentele tipice pentru Manado sunt, de asemenea, adesea folosite pește sărat și sambal dabu-dabu ca complementare. Acest terci este de obicei consumat de oameni a fost atunci când micul dejun dimineața sau o masă în după-amiaza.

Când omul a vizitat Manado, omul va găsi o mulțime de care vinde terci Manado în fiecare colț al orașului. Masa este, de asemenea, foarte potrivită pentru aceia dintre voi care doresc să trăiască mai sănătos, deoarece un fel de mâncare este plin de diverse legume.

Mâncarea pe care aceasta o va reprezenta o aromă savuroasă picantă, cu condimente bogate. Inițial, acest fel de mâncare va fi folosind carne de porc ca ingredient principal, dar ajunge aici nu este rar găsit tinoransak care utilizează carne de vită, pui, ton, chiar știu.

Acest fel de mâncare va fi gătit cu condimente, cum ar fi, turmeric, frunze de tei, lemongrass și chili. După aceea, acesta va fi introdus în bambus și gătit până când este terminat. De obicei, oamenii mâncau tinoransak împreună cu nasi jaha, care era încă cald.

Aveti nevoie de baieti stiu, că acest fel de mâncare folosind ardei iute și ardei iute, care este destul de mult, care va produce un gust picant puternic. Dacă nu vă place picant, aveți grijă cu acest fel de mâncare da. Cu toate acestea, dacă fanii de picant, acest lucru devine un fel de mâncare afară amice pentru a încerca.

Alimente acesta este un fel de mâncare care este destul de extremă pentru persoanele care nu sunt derivate din Minahasa. Paniki se poate simți înfiorător pentru un bărbat care nu este familiarizat cu obiceiurile din tribul Minahasa, acest aliment folosește liliecii de carne ca ingredient principal.

Animale înaripate acest lucru nu este destul de înfiorător pentru oamenii din Minahasa. Pentru cei bat carne suficient de aroma si se pare ca ei ignora, de asemenea, forma de lilieci fata sunt destul de înfiorător pentru unii oameni.

Înainte ca liliecii de carne să fie procesați, inițial liliecii vor fi arși și curățați blana, apoi spălați până la curățare. După aceea, noul liliac tăiat în mai multe bucăți și fiert la foc mediu. În procesul de paniki, este necesar varia condimente pentru carnea de liliac se simte bine.

Restaurant în Jakarta, cu concept interesant de lux
Ierburile folosite sunt condimente de bază, cum ar fi chili, ceapă, usturoi, lămâie și ghimbir, care este fiert și apoi amestecat cu lapte de nucă de cocos pentru a infuza. În procesul de paniki, nu se pot folosi toate liliecii,se pot folosi doar lilieci de fructe.

În plus față de unic și oarecum extreme, paniki are un gust savuros și un pic picant. Textura liliacului de carne un pic de mult va da senzația unui tipic neobișnuit atunci când mănâncă carne în general. Acum, Paniki fel de mâncare nu numai fierte cu lapte de nucă de cocos, dar în unele zone sunt, de asemenea, prăjite și folosite ca frigarui.

zin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *