Judecând după grandoarea stadionului Lukas Enembe Papua, astfel încât locul de desfășurare PON XX

Săptămâna Națională de sport XX (PON XX) va începe în curând pe o 2-15 octombrie 2021. Evenimentul, care inițial urma să aibă loc în anul 2020, este forțat să experimenteze o întârziere temporară din cauza pandemiei Covid-19.

Lire sterline de la sine este o petrecere de sport la nivel național organizat de Comitetul Național al sportului Indonezian (KONI) o dată la patru ani, iar participanții au venit din toate provinciile din Indonezia. De data aceasta, PON XX va fi urmat sportivii 7.066 din provinciile 34 vor concura în sporturile 37.

Cu această ocazie, Papua a fost selectat pentru a fi gazdă după înfrângerea lui Bali și Aceh în votarea la reuniunea anuală a membrilor Comitetului Sportiv. Una dintre principalele locații în livrarea PON XX a avut loc la Stadionul Lukas Enembe.

Prezența unui nou stadion aceasta este cu siguranță o veste fericită pentru oamenii din Indonezia în ansamblu. Prin urmare, stadionul a adăugat lista de facilități sportive în țara de apă poate fi ulterior utilizată în cazul în care Lira sa încheiat.

În caz de o jumătate de KILOGRAM de secol XX, pe Stadionul Lukas Enembe va fi loc pentru ceremoniile de deschidere și închidere PON XX. Pentru a ști mai multe despre noul stadion, aici este unele informații interesante despre Stadion Lukas Enembe:

Inițial numit Stadion Papua Bangkit
Stadionul Lukas Enembe este situat în Kampung Harapan, Kelurahan Nolokla, Districtul de Est Sentani, Kabupaten Jayapura, Papua. Locația este destul de strategică, deoarece este situată pe drumul principal care leagă Districtul și orașul Jayapura.

Pentru vizitatorii din afara orașului, accesul la stadion este destul de ușor. Distanța de la Aeroportul Internațional Sentani doar aproximativ nouă kilometri sau 16 minute cu mașina.

Stadionul de fotbal ocupă o suprafață de 13,7 hectare și are 40 de mii de locuri model de scaun unic. Construcția stadionului a început de la sfârșitul anului 2016 și va fi finalizată în Mai 2019.

Stadionul este facilitatea de sport este al doilea cel mai mare după Gelora Bung Karno (GBK) Jakarta, și a fost construit pentru a saluta livrarea PON XX.

La început, Locul se numește Stadion Papua Bangkit. Cu toate acestea, de când a fost înființat la 23 martie 2020, numele a fost schimbat în Stadionul Lukas Enembe. Numele Lukas Enembe în sine este luat de la numele guvernatorului Papua și este considerat în prezent un rol esențial în realizarea Papua a fi gazda PON XX.

Facilități standard internaționale
Construcția stadionului Lukas Enembe a devenit o icoană pentru oamenii din Indonezia, în special în Papua. În plus, deoarece include un stadion cu o capacitate mare, instalația nu se încurca.

Terenul de fotbal de pe Stadionul Lukas Enembe a fost creat pentru a respecta standardul FIFA (Fédération Internationale de Football Association) sau al Federației Internaționale de fotbal. Pentru rezultate maxime, unele mijloace de sprijin au fost aduse din străinătate.

Despre iarbă, Stadion Lukas Enembe folosind acest tip de Zoysia Matrella (Linn) Merr sau iarba de la Manila, care sunt de obicei purtate de stadion-stadionul mare ca Stadionul Gelora Bung Karno stadion. În plus, traiectoria sintezei atletice orice Standard certificat de clasa 1 al Federației Internaționale de atletism (IAAF) și arena de Atletism a fost echipată cu câmpul de încălzire.

Din partea iluminatului, utilizarea tehnologiei LED DMX De La Philips care poate urmări ritmul muzicii cu puterea de 1.800 lux. Nu a terminat până acolo, există, de asemenea, un perimetru bord de notare sau bord scor digital pe cele două părți ale standurilor importate din Europa. De asemenea, vor exista 88 de unități ale sistemului de sunet sunt importate direct din Japonia.

În general, tehnologia de pe stadion este destul de foarte modernă. Despre bugetul propriului buget de dezvoltare provine din provincia Papua Rp1. 3 trilioane. Nu numai afișează o parte modernă a stadionului, Lukas Enembe, de asemenea, încă mai au impresia de etnic și magnific la exterior înconjurat de ornamente de fațadă din oțel curbat cu sculpturi tipice din Papua.

Aspectul stadionului arată atât de fermecător. În plus, din cauza unicitatea clădirii, locul de desfășurare, de asemenea, are un fundal de Munți Cycloop pe partea de nord și Lacul Sentani, în partea de sud. Noaptea, luminile colorate vor fi aprinse și se vor adăuga frumuseții sale.

zin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *