Indonezia în cadrul versiunii easy of doing Business a Băncii Mondiale Doing Business 2020

Câștigul sau profitul este unul dintre obiectivele înființării unei afaceri care poate fi utilizată pentru a restabili capitalul inițial. Prin urmare, termenul „trebuie să cheltuiți bani pentru a câștiga bani” este real ca legea și practica pentru a construi mai întâi afacerea.

Unele dintre nevoile care necesită taxele de manipulare pentru noii proprietari de afaceri, printre altele, aprobare, licență, permis, până la clădire.

Proiectul Doing Business de la Banca Mondială pentru a calcula costul și procedurile necesare pentru ca un proprietar de afaceri să înființeze o societate cu răspundere limitată (PT), întreprinderile mici și mijlocii din fiecare stat pentru a publica un raport intitulat „The World bank’ s Doing Business 2020”.

Raportul conține informații cu privire la cerințele de cost și de capital minim plătit până la scara PT de întreprinderi mici și mijlocii pentru a începe și să opereze oficial în orașele celor mai mari întreprinderi din 190 de țări.

Capitalul minim pentru a începe o afacere în Indonezia pentru a fi cel mai mic dintre 2nd în Asia de Sud-Est

 

Kamoboja deveni țara cu costul minim ridicat pentru a începe o afacere în Asia de Sud-Est. Costul minim care trebuie eliminat pentru a atinge 746.54 dolarul american. Malaezia a clasat pe locul al doilea, cu 564.64 de dolarul SUA, urmată de Filipine și Vetnam cu fiecare mencatkan cost 387.30 dolarul american

Între timp, Timorul de Est a devenit cel mai mic cu capitalul pentru a începe o afacere este cel mai mic din Asia de Sud-Est, care este evaluată la 10 dolari SUA. Vă rugăm să rețineți, De asemenea, că Timorul de Est a devenit țara cu capital pentru a începe o afacere este cel mai mic din Asia și Oceania. Indonezia este în ordinea celor două ca țară cu un capital scăzut pentru a începe o afacere în Asia de Sud-Est, care este evaluată la 73.97 Dolar American este echivalent cu Rp1.071.222,44.

Capitalul financiar în începerea unei afaceri PT devine cu siguranță una dintre platformele care trebuie luate în considerare. Meskpiun astfel, capitalul financiar Mare / Mic nu este neapărat punctul de referință al comodității în ceea ce privește începerea procedurală a unei afaceri.

Clasamentul ușurinței de a face afaceri țările din Asia de Sud-Est
Datele clasament ușurința de a face afaceri din fiecare țară a fost preluat din raportul băncii Mondiale „Doing Business” în 2020, a pus Singapore ca o țară cu un clasament de ușurința de a face afaceri cea mai mare din Asia de Sud-est, cu un scor indicele de 86,2.

Malaezia s-a clasat pe locul doi cu 81.5, urmată de Thailanda (80.1), Brunei Darussalam (70.1) și Vietnam, care a reușit să înregistreze un scor de 69.8 odată clasat pe locul 70 la nivel global.

Indonezia în sine este în ordinea 6 cu scorul de 69,6. Ratingul este o defalcare a ratingurilor 73 la nivel global și clasat pe locul 9 în Asia și Oceania.

Clasamentul celor mai distins umplut Myanmar și Timorul de Est, cele două țări au înregistrat scorul fiecare 46.8 și 39.4 o dată clasat pe locul 165 și 181 la nivel mondial.

Profilul Indoneziei în cadrul ușurinței de a face afaceri
Profilul Indoneziei pe baza raportului Băncii Mondiale Doing Business 2020 care

Începeți O Afacere
Indonezia (Jakarta) ușor pentru a începe o afacere prin introducerea unei platforme online pentru licențierea de afaceri și înlocuiți copia pe suport de hârtie cu un certificat electronic.

Obținerea Energiei Electrice
Indonezia (Surabaya) îmbunătățește fiabilitatea alimentării cu energie electrică după renovarea și îmbunătățirea întreținerii rețelei de energie electrică. Indonezia (Surabaya), de asemenea, accelera achiziționarea conexiunilor electrice, datorită capacității de generare a energiei este mare.

Plătiți Impozite
Indonezia facilitează plata impozitelor prin introducerea unui sistem de arhivare și plată online pentru principalele impozite. Această reformă se aplică Jakarta și Surabaya.

Comerțul Transfrontalier
Indonezia facilitează comerțul transfrontalier prin creșterea procesării declarației vamale online pentru export. Această reformă se aplică Jakarta și Surabaya.

Executarea Contractului
Indonezia facilitează executarea contractului prin introducerea unui sistem de gestionare a cazului electronic judecătorului. Această reformă se aplică Jakarta și Surabaya.

Pe baza rezultatelor raportului, Indonezia câștiga puncte 69.6 în ceea ce privește ușurința de a face afaceri și clasamentul de 73 de date la nivel mondial ușurința de a face afaceri cu capital minim necesar pentru a extinde scara limitată a companiei de mici până la mijlocii cu 73.97 dolari SUA.

Punctele ușurința de a face afaceri în Indonezia au crescut din raportul Doing Business 2019. Indonezia este clasată pe locul 73 puncte globale 67.96 în 2019, ceea ce înseamnă că punctele ușurința de a face afaceri în Indonezia au crescut cu 1.64 puncte în 2020.

set

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.