Iată 5 Destinații turistice Super prioritate Indonezia

Guvernul se concentrează pe dezvoltarea și promovarea turismului în cinci destinații turistice super prioritate (5 dpsp sale) Indonezia. Al cincilea oraș este Lacul Toba, Borobudur, Mandalika, Labuan Bajo și Likupang.

Citat pagina Ministerului Turismului și economiei Creative (Kemenparekraf), 5 dpsp sale face parte din programul „10 Bali Baru” lansat de guvern. Ulterior, destinația nu este doar poate fi o atracție turistică, dar, de asemenea, poate regenera ecosistemul economiei creative care implică locuitorii din zonă.

Ministrul Turismului și economiei Creative, Sandiaga Uno, a declarat că al cincilea oraș este ales pentru că are farmecul și unicitatea în comparație cu alte zone turistice. În plus, 5 dpsp este, de asemenea, o instrucțiune directă din partea președintelui Joko Widodo.

Parola este adăugată, dacă 5 dpsp-ul său este deja bine dezvoltat și optimizat, atunci destinațiile prioritare vor fi adăugate la sumă în conformitate cu potențialul.

Prin urmare, următoarea explicație suplimentară despre 5 dpsp sale astfel.

Lacul Toba este un lac care s-a format din erupția Muntelui antic la 77 de mii de ani în urmă. Lacul vulcanic are o suprafață de aproximativ 1.145 kilometri pătrați și o adâncime de 450 de metri. De fapt, lacul este denumit cel mai mare lac vulcanic din lume. În plus, interesant, există insule a căror dimensiune este aproape la fel de mare ca Singapore în mijlocul lacului Toba.

Pe lângă faptul că se bucură de frumusețea naturală a lacului Toba, vizitatorii pot efectua diverse activități în oraș, prima prioritate a acestui lucru. De exemplu, caiac explora Lacul Toba cu o gamă de trei căi, și anume Rank-Silalahi, Tongging-Samosir, sau Bucla de Nord.

În plus, poate fi și camping (glamping) în evadarea nomadă Caldera Toba sau ciclism, canotaj, jogging, drumeții și trekking.

Pentru culinare, vizitatorii pot încerca naniura, un fel de mâncare din tribul sashimi ala Batak. Nu numai asta, mi gomak, saksang, friptura de porc, arsik ikan mas, și pui padar este, de asemenea, un must-try.

Nu ratați, boabele de cafea Kain tenun Ulos și arabica Sumatra Mandheling pot fi folosite ca fructe de mână.

Borobudur este cel mai mare templu budist din lume construit începând cu 770 până în 842 d.hr. Templul este situat în Magelang, Java Centrală, are aproximativ 2.672 de panouri de relief de-a lungul a patru kilometri și este echipat cu o statuie 502, precum și cu cele 72 stupas. Templul Borobudur a fost numit patrimoniu cultural mondial UNESCO în 1991.

Pentru preparatele culinare turistii pot gusta specialități culinare, cum ar fi ndas beong, es pleret, și sego godog.

zin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *