Hegemonia Semințelor La Bulbi

Aproape majoritatea oamenilor din Indonezia dacă sunt întrebați despre sursa de carbohidrați, răspunsul poate fi stabilit orez și grâu. Nu poate fi negat, în fiecare zi oamenii didogma să mănânce acest boabe sub formă de orez sau pâine.

Pornind de la Guvern cu autosuficiența orezului de la președintele times al to-2 la anunțurile de la televizor care fac întotdeauna orezul ca fel principal. De fapt, judecând după plantele ecologice, orezul trebuie să crească apă stagnantă (mlaștină).

În timp ce nu toate insulele din țara noastră are un teritoriu al zonei mlaștină. În cele din urmă, merge deschiderea zonei să fie Teren Agricol. Mlaștinile (zonele umede) au fost reduse cu 64% din 1900.

Nu este nimic amuzant din nou, de data aceasta pentru cereale, care este întotdeauna consumul public sub formă de pâine, fidea, biscuiți, și mai mult. În timp ce recolta de grâu teren doar vârful unghiei între țara de orez.

Teren de grâu este foarte limitată în care pe pantele Bromo, Alahan panjang, și un număr de locuri în partea de Est a Indoneziei. Cu toate acestea, necesitatea de a se împerechea GNFI știu că Indonezia are o moară de făină a 5-cea mai mare lume, care este, desigur, materiile prime importate, în principal din Australia.

Dar adevărul este că această țară este o sursă bogată de carbohidrați, sub formă de tuberculi. Surse de carbohidrați care conțin o mulțime de fibre care sunt benefice pentru organism. Unul dintre ei umbi ganyong (Canna edulis Kerr.).

Planta canna crește în general sălbatic în grădina sau curtea casei. Dar, de asemenea, există oameni care cresc aceste plante. Land canna, cum ar fi în zona java de Est, Java Centrală, Java de Vest și Bali.

Aceasta planta are flori frumoase, deoarece este încă o familie cu crini. Canna de plante nu au nevoie de multă apă pentru a trăi, astfel încât să poată fi găsite pe zonele care tind să fie uscate.

Omul GNFI poate reproduce canna de plante cu generative (semințe) și vegetative (bulbi). Cu toate acestea, mijloacele vegetative este că poate păstra puritatea șederii genetice canna.

Potrivit Indoneziei west sulawesi, cum se face vegetativ prin tăierea tuberculilor care au unul sau doi muguri. Apoi plantați-o cu o adâncime de 15 cm și o distanță de 50 cm între becuri.

Planta canna este destul de tuberculi conțin, de asemenea, amidon. De fapt, nivelurile de carbohidrați din canna ating 94% în greutate uscată. Potrivit unui studiu Harmayani și tovarăși, pati ganyong conține un total de amidon 93,30 %, amiloză 42,49 %, și amilopectină de 50,90 %. Pati ganyong foarte meci făcut vermicelli și cendol, deoarece are capacitatea de legare a apei și puterea de umflare este scăzută.

Pati ganyong superioară în valoare nutritivă și ușor de digerat. Cu toate acestea, utilizarea amidonului este foarte limitată, deoarece informațiile despre acesta sunt foarte limitate. Produsele prelucrate canna nu este încă la fel de faimos ca produsul de grâu sau orez.

Numai în Indonezia, cunoștințele despre natura cannei de amidon și prelucrarea acesteia sunt încă foarte limitate. Bulbi canna, de obicei, pur și simplu fierte până fierte. În plus, poate fi consumat ca o gustare sau o gustare care se umple. În timp ce canna poate fi procesată într-o mare varietate de alimente procesate care au potențial.

Guvernul a fost de fapt angajat în diversificarea alimentelor care nu se bazează pe orez și grâu. Doar modul în care cultura de a manca orez și grâu, care sunt deja înrădăcinate acesta poate fi îmbogățit cu o varietate de surse alimentare originale propria țară.

Creșteți și mâncați cormi-bulbii, cum ar fi canna, pot reduce importul orezului nostru fantastic (2 milioane de tone) și grâu (9 milioane de tone).*

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.