Destinații de călătorie natura exotică în Jayapura, dovada Papua nu este doar Raja Ampat

Deși deja renumit pentru frumusețea sa, Raja Ampat nu este singura destinație turistică naturală din Papua. Dacă doriți să explorați mai departe, cu siguranță veți găsi diverse atracții turistice care ar putea fi neatinse.

Dacă Raja Ampat este situat în regența Papua de Vest, atunci încercați să vizitați alte zone, de exemplu orașul Jayapura este capitala provinciei Papua. Ca centrul orașului, o mulțime de lucruri interesante pe care le putem găsi acolo. De la începutul urbanului modern până la natura sa exotică.

Pentru cei care iubesc să exploreze natura și doresc să se întoarcă în Jayapura, următoarele recomandări:

Lacul Imfote, de asemenea, cunoscut sub numele de Lacul iubirii datorită formei sale ca o inimă. De fapt, mulți oameni se referă, de asemenea, la ea ca lacul iubirii. Forma unică a acestui lac va fi văzută mai clar când l-am privit din vârful unui deal din vecinătate.

Lacul Imfote situat în districtul Ebungfau, atmosfera de acolo este atât de frumoasă și romantică, deoarece lacul este înconjurat de dealuri care adaugă frumuseții. În acest lac, vizitatorii, de obicei, doar relaxați-vă bucura de vedere și locația departe de agitația, face fotografii, sau de a lua o plimbare în jurul dealului.

Teluk Youtefa fi una dintre atracțiile naturale trage în Jayapura. Peisajul este atât de tipic, care constă din insule de corali care împodobesc malul mării și are o pădure de mangrove de-a lungul a 200 de metri de plajă. Mangrove copaci la fel de mare ca 7-12 metri în Teluk Youtefa face panorama aerul mai unic și proaspăt a fost mai mult umbra, astfel încât să puteți fi mai confortabil să zăbovi în acest domeniu.

Există poduri Youtefa roșu care vor adăuga farmec Teluk Youtefa. În plus, există locuri care trebuie vizitate este plaja Hamadi. Dacă doriți să vă relaxați și să vă bucurați de o atmosferă liniștită, această locație nu trebuie ratată.

După relaxare, vizitatorii pot explora plaja și de a găsi o mulțime de obiecte relicve de război, cum ar fi rezervor de moloz pentru nave de război. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că plaja Hamadi este centrul armatei de apărare a tribului din Jayapura în timpul celui de-al doilea război mondial.

De la Plaja Hamadi, există, de asemenea, un munte Mher a primit legenda originii tribului Tobatí și Enggros. Apoi, există un promontoriu Kaswari pentru a vă bucura de farmecul plajei și de un rând de chiparoși.

Plaja Tablanusu este situat în inima Depapre și există un sat de pescuit care acoperă o suprafață de 230 de hectare. Înainte de a explora plaja, nu ar strica să se oprească de zona zonei rezidențiale din cauza comunității sale pentru primirea călduroasă sosirea turiștilor.

În plus față de plajă, această zonă va fi, de asemenea, răsfățată cu pădurile, lacurile, istoria și cultura. Practic, satul este înconjurat de dealuri și păduri dense, de asemenea, există un lac cu apă cristalină și o mulțime de pești vii.

Numele Tablanusu în sine provine de fapt din două silabe, tepara anume tribale sau localnici și onusu care este apusul soarelui. Deci Tablanusu fi interpretat ca un loc unde apune soarele. Zona de plajă a fost destul de unică. În loc de nisipurile albe curate, există în schimb este învăluită în coral, jet negru, care a mers la farmecul său propriu.

Numele lacului Sentani este probabil deja destul de familiar în urechile oamenilor din Indonezia. Lacul este situat sub versanții Rezervației Naturale a munților Cyclops, acoperind o suprafață de 245.000 de hectare. Pentru locație, lacul este răspândit din oraș în districtul Jayapura.

Lacul Sentani în sine are o suprafață de aproximativ 9.360 hectare și există 21 insulă mică care decorează zona lacului. Resursele naturale sunt foarte bogate, deoarece putem găsi o varietate de specii de pești de apă dulce, dintre care unele sunt specii endemice de Sentani.

În lac, turiștii pot vizita Teletubbiile Bukit vizitate pentru a aștepta momentul în care soarele apune. Punctul turistic care nu este mai puțin interesant este Monumentul lui MacArthur. Când până la monument, putem vedea panorama frumoasa din partea de sus a dealului. Numele monumentului este derivat din legenda războiului de renume mondial din Statele Unite, și anume generalul MacArthur care a trăit vreodată în Lacul Sentani.

zin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *