Despre transmisia Live, o nouă tendință care este „hărțuită”

În ultimele zile, am implicat o nouă dezbatere în Lumea virtuală a Indoneziei, în care există o instituție care a dat în judecată Legea nr. Instituția a transmis un test material despre LEGEA Audiovizualului și rata de Articolul 1 punctul 2 din LEGEA Audiovizualului duce la un tratament diferit între organizatorii de radiodifuziune folosind convenționale de frecvențe radio cu organizatorii de radiodifuziune over-the-top ( OTT) care utilizează internet, precum YouTube și Netflix. În cazul în care procesul este acordat, publicul, atât persoane fizice, cât și entități de afaceri, a amenințat că nu utilizează în mod liber social media , cum ar fi YouTube, Instagram, Facebook et al, pentru a face streaming live.

Autorul nu va discuta despre procesul și cronologia procesului, dar va fi un pic privire la modul în care lumea de informații digitale avem „jucării” noi, și anume live streaming. Ceva ce nu am considerat de noi, un deceniu în urmă.

Anul trecut, am început să vedem utilizatorii de social media din Indonezia care profită de noile funcții într-o varietate de platforme de social media, și anume transmisiuni/streaming live, fie că este vorba de Instagram Live, Facebook Live sau Youtube Live. Aceasta este noua tendință de a interacționa cu prietenii, familiile și urmăritorul/abonatul. Utilizarea acestei funcții de streaming live care crește mai mult actuala pandemie Covid-19 forțează mulți oameni să rămână acasă. Mai mult decât atât, multe branduri folosesc această caracteristică pentru a lansa produsul virtual-ei, prea multe evenimente care, din cauza următoarelor protocoale de sănătate, se poate face numai on-line.

Este apoi cuplat cu utilizarea tot mai mare de facilități/live streaming aplicație care este integrat direct în platforme de social media, de exemplu Restream, Streamyard, Zoom,OBS, Xsplit, și mai mult. Potrivit autorului, tendința de „live” în desfășurare în acest moment pare că va continua să aibă loc chiar și atunci când pandemia va trece și va schimba fundamental modul în care interacționăm cu mulți oameni, cu prietenii, cu potențialul client, cu publicul, cu un adept și alții. Desigur, ne dăm seama cât de ineficiente webinarii conduită sunt în măsură să atragă publicul din toată Indonezia, și apoi difuzat în direct pe platformele de social media, și stocate digital pentru vizualizare publică.

Apariția platformei live streaming va atrage din ce în ce mai mult atenția, împreună cu conștiința colectivă a multor oameni despre importanța acasă în normalitatea noului.

În întreaga lume, streaming live ușor accesibil ca acum, multe industrii îl folosesc în scopul intern și extern. Instituții de învățământ, companii, guverne, furnizori de servicii medicale și alte organizații, toate transmise în direct datorită varietății de factori diferiți. În mod uimitor, videoclipul live ajută organizațiile să-și îmbunătățească fluxul de lucru și să sporească comunicarea, să promoveze eficiența generală.

Transmiterea în direct schimbă, de asemenea, modul în care elevii învață. Potrivit raportului Kaltura lui 2019 Stat de Video în Educație, 53% dintre instituțiile de învățământ sunt acum încep să mă-livestreaming-dreptul de conferințe, evenimente școlare, și, de asemenea, prelegeri „clasa”. Această cifră a crescut constant în ultimii ani și se estimează că va crește din nou mai mult, declanșată de izbucnirea pandemiei.

Lumea afacerilor este, de asemenea, obtinerea o mulțime de webcasting utilizare pentru comunicare la scară largă. De fapt, de acum doi ani, în raportul Kaltura 2018 Starea Video în întreprindere a constatat că 80% dintre companiile mari de difuzare a evenimentului direct. Companiile folosesc, de asemenea, video live pentru a face comunicații interne, instruirea angajaților, webinarii, emisiuni, evenimente live și chiar Adunarea Generală a întregii conduceri a angajaților.

În mod similar, organizațiile de îngrijire a sănătății folosesc video live pentru telemedicină, conferințe de streaming și personal de instruire. În diferite țări, ședințele Parlamentului și ale instanței de judecată au avut, de asemenea, drept în direct . Prelegeri în moschei, biserici, și diverse lăcașuri de cult alte în locuri diferite, de asemenea, pot fi savurate în direct, fără a fi nevoie să meargă nicăieri.

Dacă Live Streaming este viitorul social Media?

Conform fluxurilor Live, 80% dintre utilizatorii de internet preferă vizionarea videoclipurilor decât citirea postărilor/articolelor. Apoi, în 2016, 81% dintre utilizatori vizionează deja transmisiuni live într-o varietate de medii sociale în comparație cu anul 2015.

Potrivit DaCast, conținutul video atrage traficul este cu 41% mai mare în comparație cu celălalt conținut și este capabil să ajungă la public cu 135% mai mult decât conținutul fotografiei. Încă în conformitate cu DaCast, 92% dintre utilizatorii de internet mobil pentru a partaja clipuri video pe social media, și Live streaming, va primi 114% mai multe puncte de vedere ale utilizatorilor de internet mobil decât conținutul-orice alt conținut.

Cercetare și piețe estimează că industria live streaming va ajunge la 70 miliarde $ în 2021, de două ori mai mult decât în 2016, care a ajuns la 30,29 miliarde$. Pentru marcă, se preconizează că veniturile publicitare din streaming vor ajunge la 5 miliarde de dolari până în 2020. Live Streaming acum, de asemenea, să devină o nouă atracție pentru mai multe persoane pentru a crea conturi de social media, și de a crește frecvența și durata lor de social media.

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.