„Coral Island”, jocul Buatan Dezvoltator Asal Yogyakarta preda agricultura și de a salva recif

Omul GNFI a jucat vreodată un joc video, simulare, agricultură (agricultură și simulare de viață)? Pentru cei care nu au fost niciodată, un geek jocuri video cu acest gen va fi de acord, probabil, atunci când Gim Japoneză, Harvest Moon, să fie una dintre cele mai bune. La sfârșitul anilor ‘ 90, jocul cu numele Japonez Bokujo Monogatari, a devenit cunoscut atunci când disdistribusi în străinătate rezultate din interferența a două dezvoltatori, Minunat și Natsume.

Cu toate acestea, Harvest Moon este din ce în ce are mulți concurenți la mijlocul anilor 2010. după ce minunatul a decis să divorțeze cu Natsume în 2012, au dezvoltat un joc similar cu Harvest Moon numit Story of Seasons.

Concurența în lumea simulării fermei de joc se desfășoară strâns. Pentru că în 2016, a apărut GiM indie origine Statele Unite numite Stardew Valley. Deși animația este încă mai puțin competitivă cu Harvest Moon, Stardew Valley este considerată a avea o valoare adăugată datorită numeroaselor sale. A reușit să-și arate atunci când Luna Harvest este în jos prestigiul și povestea anotimpurilor a fost tricotat propria poveste a făcut un nume Stardew Valley din ce în ce avânta și să le realizeze Premiul descoperire la Premiile arată Jocul al doilea cel mai vechi din lume, Golden Joystick Awards.

Intrând în anul 2021, industria jocurilor video devine tonifiată. Fiecare joc video Dezvoltator scoate în evidență reciproc pentru a produce cea mai bună lucrare cu sprijinul tehnologiei avansate. Nici o simulare excepție gim, cum ar fi Harvest Moon, Story of Seasons și Stardew Valley, dezvoltatorii lor vor continua să inoveze pentru a face fanii săi. Numai că, în 2021, „inelul de box” nu numai că i-a umplut pe cei trei. Da, jocul Dezvoltator asal Yogyakarta, Indonezia, ceea ce face genul similar numit Coral Island, cu caracteristici și animații diferite sunt gata pentru piață și să concureze cu predecesorul său.

„Harvest Moon” Model Indonezia
Gim Coral Island este un joc făcut Dezvoltator / joc de studio numit Jocuri Stairway cu sediul în Yogyakarta. Știrile despre jocul în sine s-au desfășurat din 2020.

În ianuarie 2021, Coral Island a lansat în sfârșit trailerul prin contul lor Youtube. Odată cu lansarea acestui trailer, aduceți o briză proaspătă cunoscătorilor genului care îl așteaptă de mult timp.

Insula Coral nu este mult diferită de luna recoltei. Activitățile sunt potrivite pentru plantare, creștere, pentru ca personajele ngegebet să nu poată fi redate-caracterul (NPC) se poate face în acest joc. Doar că există multe lucruri care pot fi găsite în joc, dar care nu au fost găsite din precursor, adică există o „marinate” ale căror nuanțe sunt incluse.

Exemplu de animale de fermă. Poate dependenții de joc Harvest Moon vedea deja animale de vacă, oi, și lame ca o opțiune pentru a fi colectate. Ei bine, în Insula Gim Coral are un animale suplimentare care sunt familiarizați cu oamenii din Indonezia, și anume mangusta. În plus, modelul care este vâscos, de asemenea, prezentat într-unul din caracterul locuitorilor din satul ei, care poartă un nume tipic oamenilor din Java Centrală, cu un capac cap costum montat în formă de blangkon.

Salvați recif, învinge monștrii în minele
După cum sugerează și numele, Jocul are fundal pe o insulă înconjurată de recife de corali. Deci nu vă concentrați doar pe agricultură, dar există și un mesaj de protecție a mediului. Mai târziu, jucătorul, în plus față de poate fi de plantare sunt, de asemenea, invitați să ia timp pentru a finaliza misiunea de salvare a recifelor de corali sub mare.

Aceasta este ceea ce face este diferit de predecesorul jocului, Insula Coral, există o explorare subacvatică cu cum să se scufunde. Atunci când jucătorii scufundări pot interacționa, de asemenea, cu figura de sirena și sirena, care a devenit una dintre figura mitologiei care apar în joc.

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *