Ce înseamnă când o pisică vine în fața pragului și nu va merge?

Există o convingere că, dacă o pisică a ajuns la casa ta și nu vrea să iasă, poate indica faptul că a simțit abordarea dezastrului și a venit să-i îndepărteze. În multe națiuni, o pisică care a venit în casa unei persoane de la sine aduce prosperitate și fericire, dar vă protejează și de vibrațiile negative și de oamenii toxici.

În diferite culturi, există mai multe semnificații și simboluri asociate cu sosirea unei pisici:

1. În India, ei credeau că dacă una dintre pisici ar veni în casa ta, se vor căsători în curând sau vor aștepta ca familia să se extindă.

2. Persoana pe care acest animal a ales-o pentru proprietar poate aștepta în curând schimbări fericite în viață.

3. Se credea că pisoiul adoptat protejează familia de energia nefavorabilă.

 

4. O pisică gravidă la ușă este atât un test, cât și un semn bun. El nu va veni într-o casă în care haosul energetic este controlat, dar sunt atrași de locuri care emit energie pozitivă. Apariția ei pe ușa casei indică faptul că fericirea, succesul și bunăstarea vă așteaptă și mai ales dacă aveți grijă de pisoi (aveți grijă sau aveți grijă de cineva).

5. O pisică care apare la ușa unei case cu pisoi reprezintă o îmbunătățire a situației financiare și a abundenței. Pentru a face acest semn, toate pisoii trebuie să fie plasați în mâini bune și îl puteți păstra pentru dvs.

6. O pisică care rătăcește în casa unei persoane singure poate indica următoarea întâlnire cu o rudă, dar și o evoluție în carieră pentru cei care au început un nou loc de muncă.

set

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *