Ce a spus rasa de câine despre tine: proprietarii Retriever sunt lideri născuți

Când ai luat câinele, s-ar putea să nu-mi fi spus că ești atras de temperamentul câinelui. De exemplu, vlasnici nemačkih great dane imaju tendenciju da budu dostojanstveni am da budu megalomani; Vlasnici abordare bine, un câine așa de resurse umane sunt legate de casa, ca am cu iubitele lor; Vlasnici boksera su super pristupačni am de „distracție” su; o vlasnici pitbula spolja hr firma, o iznutra, draga mea. E doar un cvadruplu.

Dacă nu te-ai gândit la asta, rasa câinelui tău vorbește despre tine, la fel și vremea.

Schnauzer
Dacă aveți un schnauzer, este un lucru religios care vă face asemănarea populară cu o bucată de carne foarte scumpă. Ești pozitiv se bucură de mică creatură în viață-de la roșii, care crește în hashtag-ul la cafenea și croasan în minunata ta kafić în ujutra duminică.

Un iubit popular, într-o paradă de ovine cu burtă galbenă, sustub, și uvek sunt fără mișcare în fața celor dragi.

Pudel
Beaglele își imită adesea câinii. Sunt elegante în modul vanvremen și au scăpat de sub control în modul pretențios. Așa că se bucură de lucrurile frumoase din viață. Asta nu înseamnă că sunt neglijenți – deci sunt deștepți și știu ce fac? Nevăstuica unui pudel preț de artă. Mă bucur de viața mea, iar cultura îmi oferă, de la balet la muzeu, să văd cele mai recente afișări, să citesc coloana către presă.

Frontieră orice
Votează pentru tine să rămâi în viață și să te consideri cea mai mizerabilă persoană pe care ai întâlnit-o vreodată în viața ta, în afacerea ta sau în dragoste. Deci tu ești tipul de „pui mic” care vrea să vorbească despre oameni și să plece naibii de aici. Ești Blând și protector.

Dl Jake raselyère
Ești un sportiv care îi place Krug în piscină să transpire mile în timpul week-end pentru a se bucura de un joc amical de tenis. Ești la fel de încăpățânat cum vrei să fii când nu vrei să renunți la lucrurile pe care știi că vrei să le faci. Ai o minte curată despre creație și este greu să te facă să te gândești la tine.

Golden retriver
Tu ești singurul care știe și știe cum să treacă prin asta. Mut ” Nu pot, Ce vrei să fac?”tipul de răspuns de la tine. Te-ai descurcat bine. Prima dată când oamenii au o problemă cu tine, ai nevoie de ajutor, dar votezi pentru asta, difuzezi știri din reviste.

Ciobanesc German
Ești un tip de persoană care este curat și drăgălaș, dar el se mândrește adesea cu ceea ce face un sfânt pentru a ajuta oamenii să ajungă acasă. Ca centura ta rebelă și rebelă, știi ce trebuie făcut pentru a-ți face treaba, dar mă pot sprijini pe tine să-ți depășești responsabilitatea și să conduci coada de ponei. Asta nu înseamnă că te respectă? E-mail este gata de secretarul de Obstetrica, oamenii sunt oferindu-vă un timp de greu și ei nu au pe cineva să te bat în propria viață.

Labrador
Labradori sunt plăcuți și prădători. Face din labrador cea mai populară cursă din ultimii 30 de ani. Este nevoie de un pic de efort pentru a obține excitat. Sunt atât de drăguți. Sunt un tip de cameră osobe Chi catering spavacaæa are o blană frumoasă de brânză de căsuță și o kuti de ciocolată în noaptea de ormaric de la brutăria locală. Sunt loiali acestor boi.

Mopuri
S-ar putea să fii încăpățânat și s-ar putea să nu te poți mișca în cadă, dar ai decis dacă ești incredibil de fermecător și inteligent, echilibrându-l.

Haski
Sunteți creaturi inteligente și aventuroase și amestecați adesea cele două predici cu asprime. Când pleci într-o călătorie, vrei să încerci bucătăria națională, poput gulaš în Budapesta sau Ciao Lau în Vietnam, sau mai întâi vrei să înțelegi cât de inteligent ești să găsești locul cel mai precis pentru asta. Ești un mare planificator.

set

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.