Călătorind spre satul Jampit liniștitor la poalele Muntelui Ijen

Fiecare persoană cu siguranță au un tip de vacanta este diferit. De la începutul orașului, atracții, activități de făcut. Unii oameni pot fi fericiți să meargă la natură, deoarece pot vedea și face activități care sunt mai mult de adrenalină. Cu toate acestea, există și oameni care preferă să meargă într-un loc care servește pacea, departe de agitație și se concentrează pe activitățile de lumină, precum și pe relaxare.

Oricare ar fi plăcerea dvs. în aceasta, cu siguranță nu trebuie să mergeți departe într-o țară străină. Prin urmare, pot fi explorate mai profund, Indonezia are, de asemenea, multe zone turistice sunt diverse. Variind de la atractii naturale, produse alimentare, cumpărături, până la care sunt educaționale ca să învețe cultura și istoria.

În cazul în care este în prezent imaginat momente vacante la un loc care calmeaza sufletul, dar nu plictisitor, încercați vizita Village Jampit în Sempol, Wonosobo, Jawa Timur. Se spune că satul are vedere la cada din Noua Zeelandă și la insula Jeju din Coreea de Sud.

Farmecul Satului Jampit
Satul Jampit este unul dintre satele de excursii exotice din Java de Est. Satul se află la o altitudine de 1.100-1.600 de metri deasupra nivelului mării. Vizitatorii pot privi de fapt mulțumit la întinderea zonei de iarbă cu copaci, ceea ce face să pară atât de frumos. În plus, priveliștea munților ca fundal și o mulțime de animale de fermă care se plimbă liber.

Satul Jampit este încă inclus în zona Muntelui Ijen, care este un vulcan cu o înălțime de 2.386 metri deasupra nivelului mării. Una dintre atractivitatea vârfului muntelui este focul albastru sau flacăra albastră care se află în craterul de la vârful muntelui. Ei bine, când urcați pe acest munte din Bondowoso, turiștii pot trece prin Jampit.

Pe drumul spre satul Jampit, vizitatorii vor asista la o vedere directă a plantației de cafea. Ocupând o suprafață de teren de patru hectare, cafeaua de grădină oferă atmosfera este rece, calm, iar vizitatorii pot afla despre cafea variind de la ambalare la marketing.Casa De Oaspeți Jampit
Unul dintre locuri frecvent vizitate de turiști, în timp ce în vacanță în Satul Jampit este o Casă de Oaspeți Jampit, comod stil olandez, care este, de asemenea, adesea folosit ca un loc de fotografii. Acest lucru pare simplu și vechi, dar interiorul este în ele este într-adevăr fascinant.

Casa este o relicvă a Olandei și a fost construită din anul 1927. Pe partea exterioară a casei, există o grădină de flori, care este foarte frumos și inestetice. Există mai multe tipuri de flori care pot fi găsite pe partea din față a casei, adică crini, garoafe, gerbera, crizanteme, aster, calla și multe altele.

În plus, punctul de vedere al casei este uimitor uimitor datorită locației sale la poalele Muntelui Ijen. Pentru cei care doresc să rămână în această casă de oaspeți, facilități deja disponibile, cum ar fi patru dormitoare, salon, cameră de familie, complet cu o chelneriță.

Kawah Wurung
În cazul în care vacanța la Jampit sat, nu uitați să vizitați Kawah Wurung. Diferit de Ijen Crater care conține un lac de apă opri, Kawah Wurung în schimb, este format dintr-o porțiune de iarbă verde, dealuri, rânduri de păduri de pin, pajiști cu flori, până la o plantație de cafea. Vizitați această zonă vă va oferi pace, pace, precum și strica ochii cu peisajul este atât de minunat pictura baie.

În limbajul Java, wurung înseamnă că ceva a eșuat. Numele Kawah Wurung se referă, de asemenea, la craterul care nu este așa sau nu reușește să se formeze. Există un bazin de pământ și iarbă prea mare. Această parte a bazinului terenul numit în mod obișnuit dealul inelului.

Cel puțin, a fost nevoie de două ori pentru a vizita craterul, deoarece punctul de vedere în funcție de vreme și precipitații. În timpul sezonului ploios, iarba va crește luxuriantă, iar culoarea este în mare parte verde, care arată revigorant ochii. Între timp, când sosește sezonul uscat, zona Kawah Wurung pare mai caldă și gălbuie.

zin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *