Având în vedere potențialul de pornire indoneziană care IPO după Bukalapak

Finanțarea sau investițiile care trebuie să fie esențiale pentru supraviețuirea companiilor, în special pentru companiile ciot, sau că prezentul este cunoscut ca un startup. Nu doar startup-uri, companii care existau deja cu mult înainte ca termenul de pornire să fie popular în jurul anului 2000-de fapt, se bazează pe existența investitorilor ca unul dintre pilonul principal.

În lumea afacerilor, fondurile care pot fi colectate de o companie, în esență, nu numai de la investitorii care au bani și sunt gata să dea o injecție de investiții în cantități mari, proprietatea într-o companie poate include, de asemenea, rolul comunității printr-o serie de acțiuni eliberate publicului prin bursă.

Oferta publică inițială (IPO) sau o ofertă publică inițială se poate spune că este o decizie extraordinară pentru companie să facă un astfel de pas. Deoarece diferite companii sunt încă limitate, etapele IPO face compania să devină mai deschisă și transparentă în ceea ce privește existența sa, care a devenit dreptul publicului în această comunitate proprietarii de acțiuni comune.

Cât de necesare măsuri IPO luate de o companie bazată în primul rând de pornire? Pentru companiile publice, este considerată o îmbunătățire, deoarece poate oferi o varietate de beneficii pentru continuitatea afacerii, ceea ce crește valoarea companiei, un acces mai mare la finanțare și o imagine mai bună în ochii publicului.

Dar ce zici de o companie de pornire bazată pe numele singur încă etichetat cu cuvântul „ciot”? Este suficient de stabil și promițător să câștigi încrederea publicului?

Se pare că a fost de a obține răspunsuri de la investitori valoare Indoneziană Lo Kheng Hong, invocând CNBC Indonezia, vineri, (9/7/2021), o cifră care este adesea menționată ca „Warren Buffett” versiune Indonezia în rândul investitorilor de apă din sol oferă o vedere de fenomenul de start-up sunt curse pentru IPO.

El a declarat că investitorii indonezieni trebuie să fie mai înțelepți și mai atenți în abordarea participării startup land water care este listată la bursă.

„Nevoia potențialilor investitori să ia în considerare și să arate un emitent mai fundamental”, a spus el.

Declarația a fost dată simultan cu pasul IPO făcut Bukalapak și atenția de succes cu ceva timp în urmă. De fapt, decizia luată Bukalapak ca unicorn de pornire care a fost listată la bursă a crezut că va deschide calea pentru un rând de alte startup-uri pentru a face același lucru mai bine în viitorul apropiat sau ceva timp pentru a veni.

 

În plus Bukalapak, un pas mare în IPO, care, ulterior, nu mai puțin anticipat cu nerăbdare de către public sunt două companii mari care au format recent un nou entități de afaceri și a reușit să sculpteze existența sa în rândurile startup cele mai valoroase chiar și la nivelul Asiei de Sud-Est, și anume GoTo.

Deși nu a fost dezvăluit în detaliu, CEO-ul Grupului GoTo și anume Andre Soelistyo, într-o singură ocazie, a avut chiar timp să dea o mică privire asupra planurilor pentru un IPO care va fi executat.

Lansat Katadata, Andre a declarat că GoTo va efectua un IPO înainte de sfârșitul anului 2021, cu accent pe vizarea pieței interne. Deși nu închide posibilitatea, se deschide, de asemenea, oportunități de a lua cuvântul pe bursele de Valori din afara țării, cum ar fi SUA.

Clar pentru moment, publicul încă făcut așteaptă cu pasul IPO GoTo din ce în ce mai tonifiat restante se va face în viitorul apropiat.

Interesant, nu numai la pornire companii implicate în piață care dă semnalul pentru IPO, unele dintre ele din alte sectoare sunt de asemenea considerate a avea șanse mari de a face ceva similar venind de pornire în sectorul agro tehnologie, și anume Sayurbox.

Deși nu am văzut să fi făcut în viitorul apropiat, intenționează să ia cuvântul la bursa de valori a fost dezvăluit de către Co-Fondator și Chief Executive Officer Sayurbox, Amanda Susanti, atunci când evenimentul este o Celebrare a Patru Ani Sayurbox, care a avut loc pe 9 iulie.

„Pentru un plan pe termen lung, cu siguranță da, fiecare pornire a avut un vis IPO, deci este unul dintre visele noastre, într-adevăr direcția în care suntem acolo”, a spus Amanda.

set

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *