Așteptăm cu nerăbdare puterea digitalizării

Pandemic corona a fost o mulțime de schimbare ordinea socială în multe lucruri. Nu insista doar pe comportamentul de a trăi o mai sănătos, dar mai multe aspecte ale acestei experiențe o schimbare. De la începutul aspectelor activităților economice, Educației, religiei și perspectivei oamenilor față de tehnologie, în special tehnologia digitală.

În ceea ce privește dezvoltarea timpurie a tehnologiei digitale, internetul, mulți consideră o tehnologie care nu a putut fi utilizată de toți oamenii. Cei mai mulți dintre ei presupun că această tehnologie va fi resimțită doar de un grup mic, în special de cei care lucrează dikantoran și se intersectează direct cu tehnologia de comunicare.

Cel puțin asta este punctul de vedere al părinților și prietenilor mei din satul îndepărtat, în zone îndepărtate din Java de Vest, când beau ceai după efectuarea serviciului comunitar de curățare a scurgerilor. În acel moment, Internetul nu a fost cunoscut pe scară largă. Să nu mai vorbim de acces la internet, televiziune color a fost în sat este încă considerată ca bunuri de lux.

Sa întâmplat cândva la începutul anilor 2000. ei cred că tehnologia de internet a fost aceeași cu tehnologia aeronavei, care este resimțită doar de cei care se pot bucura de călătoria cu avionul. Știu că termenul de internet este atunci când există student al unui colegiu să efectueze KKN (Kuliah Kerja Nyata) în kampung nostru. De asemenea, îmi amintesc foarte bine că studenții sunt de la Departamentul de matematică.

Înapoi pe pandemia de corona ca un punct de sprijin major în această lucrare. Prin răspândirea virusului enervant și mortal acest lucru, ne place să fim învățați cum să folosim tehnologia internet și dispozitivul de susținere. După 20 de ani de când tatăl meu spune că Internetul ca o tehnologie care poate fi bucurat de toată lumea, inclusiv tatăl meu, incontestabil.

Cel puțin atunci când homecoming ieri pe Eid moment de mica noastră familie nu poate înainte și înapoi, atunci Internetul a avut am putea profita de. Apel Video sau față-în-față cu ajutorul aplicației ne putem saluta reciproc, chiar se poate vedea în mod clar wizened lening și gâtul părinților mei. Putem vedea dinții tatălui meu care s-au retras deja. Și devine material bercandaan fiul meu, care are doar 6 ani.

Putem face față în față cu fratele meu care a fost în Jambi, Bandung și Semarang că soarta ei este aceeași cu nu pot fi homecoming. Din diferite locuri putem face un chat în timp ce ne putem vedea reciproc. Putem vedea starea casei, fratele meu se încurcă cu jucăria fiului ei. La fel și mama mi-a văzut fiul a cărui față este mai rotundă din cauza grăsimii.

Pe schimburi, se presupune că utilizarea tehnologiei digitale poate fi folosită ca motor care conduce economia după cucerirea COVID-19. Această analiză este destul de nefondată. Justificare pe analiza poate fi văzut de la succesul tehnologiei internet în punte procesul de învățare, procesul de activitățile de afaceri și o gamă largă de servicii atât de guvern, cât și privat la momentul izbucnirii covid lovit.

Atunci când restricționarea activităților sociale cu o varietate de termenul impus de Guvern, care apoi forțează fiecare dintre activitățile pe care oamenii îl ascultă, atunci Internetul devine o soluție. Internetul a fost folosit în seminarul de la distanță, apoi cunoscut prin termenul webinar sau e-learning pentru cursanți. În loc să studieze doar, examenul a fost făcut și online/online folosind rețeaua de internet. Deci, noțiunea că tehnologia digitală este capabilă să conducă renașterea economiei poate fi acceptată.

Specificațiile activităților economice și sociale Sunt can, cu ajutorul masiv al tehnologiei digitale, cu siguranță nu toate domeniile. De exemplu, sectorul turismului nu poate utiliza pe deplin acest lucru. O bază a turismului este migrația cuiva de la locul său de reședință îndreptându-se spre atracții. Această deplasare nu se poate face doar prin utilizarea tehnologiei digitale. Deplasarea fizică este nucleul turismului. Deci, cu existența acestei mobilități pot fi utilizate de către toate părțile interesate asociate cu această activitate. De la începutul sectorului de transport, comerțul în ambele mici și mari, sub-sectorul de cazare/ospitalitate și următorul este sub sectorul de divertisment/spectacole ca o atracție.

Chiar dacă a apărut activități de călătorie practic, dar numai în măsura în care pentru a vedea vizual cursul fără a putea simți condițiile reale. Tururile virtuale nu pot implica alte sectoare implicate. Utilizatorii tururilor virtuale nu se pot bucura de mâncarea tipică a locului în care se află obiectul cu toate atributele atmosferei. În mod similar, alte activități ca sectoare de sprijin care pot conduce economia locală.

Poate că se poate face cu tehnologia digitală în sectorul turismului numai ambalaje promoționale limitate și campanii de canal deschise pe diverse platforme sociale app. În plus, poate fi folosit și în cazul unei rezervări și actualizarea informațiilor, astfel încât să poată fi mai accesibil publicului infinit. Acesta este unul dintre avantajele tehnologiei digitale care a făcut lumea ca zonă nelegată (o lume fără pereți etanși).

Pe celelalte activități economice ale acestei tehnologii ar putea oferi eficiență. Companiile pot aplica principiul muncii WFH (munca de acasă) atâta timp cât acesta este executat la momentul adoptării PSBB. Principiul WFH acest lucru va reduce cu siguranță costurile generale ale companiei. De exemplu, costul energiei electrice, costul apelurilor telefonice, papetărie și costul transportului angajaților. Chiar și așa, într-adevăr, WFH acest lucru nu poate fi aplicat în toate domeniile de lucru. Pentru sectoarele care necesită document față în față și fizic nu este cu siguranță corect. Să presupunem că un serviciu pentru clienți sau un teller din industria bancară și altele asemenea. Sau pentru sectorul serviciilor de bază deținut de Guvern care necesită încă o față în față. Dar chiar și așa cu tehnologia de servicii digitale în timpul acest lucru necesită față-în-față și documente fizice se poate face treptat digital.

Concluzia este cu pandemia COVID-19 Acest lucru ne-a deschis ochii că tehnologia digitală nesigură în fața țesăturii unei noi vieți. Reducerea frecvenței față-în-față se poate face cu ajutorul tehnologiei digitale.

Toate sectoarele activităților pot fi utilizate cu porțiunea care cu siguranță nu este aceeași, în funcție de nevoi. Prin digitalizarea acestui pecegahan fiecare boală un fel de corona se poate face mai ușor, deoarece oamenii sunt familiarizați cu distanțarea fizică, principiul WFH, E-Learning și e-commerce. Astfel încât tehnologia digitală să poată fi simțită cu adevărat de fiecare nivel al societății, atât în colțurile îndepărtate ale țării, cât și în orașele mari.*

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.