Aplicați 5 Sfaturi Pentru A Învăța Gătitul Mult Mai Distractiv

Cine dintre băieții cărora le place să gătească? Această activitate este distractivă, dar nu atât pentru majoritatea oamenilor. Mai ales, începătorii care încă mai trebuie să învețe și să practice.

Nu este cuvântul „învățare” adesea sinonim cu ceva care este destul de plictisitor sau enervant? În mod similar cu învățați să gătiți. Mai mult decât atât, dacă nu reușesc în mod continuu pentru a procesa bucătăria sau dificil de a stăpâni tehnica de gătit.

De fapt, învățarea ar trebui să fie ceva distractiv. Doar calmează-te, omul poate schimba într-adevăr procesul de învățare pentru a găti atât de interesant prin aplicarea următoarelor sfaturi.

1. Cumpărături pentru ingredientele în sine

Știi băieți dacă cumpărături pentru ingrediente singur ar face de învățare de gătit mai distractiv? Dacă nu crezi, omul poate dovedi pentru tine de a merge la piață, un magazin alimentar / comoditate, sau supermarket.

Omul poate alege ingredientele și hrănitoare în timp ce știi tipul-tip de ierburi de bucătărie, legume, fructe, și alte ingrediente. Interesant din nou, omul poate învăța imediat conținutul și beneficiile materiale pe care omul să le aleagă. Mâncarea va fi cu siguranță mai delicioasă dacă utilizarea materialelor este cea mai bună alegere.

Pentru băieții care se simt plictisiți și singuri să gătească singuri, omul poate invita rudele cele mai apropiate de tine, ca o mamă, un prieten sau partenerul tău. În plus față de multe gătit atât de distractiv, omul va fi, de asemenea, o mulțime de ajutor. Mai mult decât atât, dacă omul nu este încă obișnuit să stabilească timpul și etapele de gătit.

Ei bine, pentru a găti împreună, omul poate împărtăși apoi gândurile și sarcinile cu ei. „t distractiv de a găti în timp ce ocazional spune povești și glumesc. Cu toate acestea, amintiți-vă tovarăși ya încă mai trebuie să fie un bucătar-șef, în principal din cauza tovarăși care învață din nou să gătească.

Baieti doresc să învețe să gătească cu rutina, dar este adesea confundat pentru a găti ce? Soluția, băieții pot coba deh determina tema specifică în fiecare sesiune să învețe să gătească. Deci, pe lângă faptul că este o nouă provocare, gătitul dvs. poate fi, de asemenea, mai variat și mai intenționat.

Dacă omul a fost de a determina tema, apoi alegeți bucătăria care va fi făcută de om. Deci, cu atât mai merrier, nu prea lho poartă costume adecvate. De exemplu, de gătit cu tema de halloween, atunci omul poate face bucătăria de dovleac cu simt de o prindere, dreapta idee bună?

4. Captarea și aprecierea rezultatelor gătitului

În cazul în care gătitul gata să mănânce, omul cu siguranță se simte ca vrea să mănânce din cauza curiozității la gust. Dar, băieții coba deh decorează rezultatele gătitului tău. Este simplu, dacă un bărbat gătește o farfurie, ar putea pune felii de castraveți și roșii și o frunză de salată. Între timp, dacă gătiți un tort, puteți adăuga fondant sau glazură.

Nu există nici un rău, știi captura munca ta și încărcați-l pe social media. Da conta ca o apreciere pentru tine. Deci, este Spiritul Meu să învețe să gătească la următoarea sesiune.

Oh, da, fotografierea felurilor de mâncare poate fi odată ce înveți tehnica fotografiei alimentare. Utilizați doar camera telefonului, precum și iluminarea naturală de la soare. Potrivit expert food photography, omul poate evoca fotografia mai interesantă cu trucuri foto creative, cum ar fi concentrarea asupra componentelor și caracterul bucătăriei, să ia un unghi de înclinare de 45 de grade din partea de sus a alimentelor sau să ajusteze cantitatea de alimente la un număr impar.

5. Înregistrați Procesul De Învățare Al Gătitului

Omul a reușit deja să gătească diferite tipuri de feluri de mâncare cu un drept puternic? Ei bine, de preferință, prietenul a înregistrat întreaga rețetă într-o carte specială. Ce minunat și complet, oricum, dacă atașezi o fotografie cu mâncarea ta.

Cu aceste sfaturi, rețete de gătit va fi mai ușor amintiți-vă un moment în care omul vrea să-l gătească din nou. Să nu mă uit monoton, ar trebui să-l decora într-adevăr la voință. Aruncă-ți creativitatea cu cerneală colorată, autocolante sau alte înfrumusețări care implantează o sugestie în tine că în acest timp Buddy a trecut prin activități de învățare care sunt distractive.

După aplicarea celor 5 sfaturi de mai sus, credeți-mă, băieții se vor simți învățați să gătiți este distractiv și se simte că doriți să continuați să gătiți. Practic până la om mai adept. Gătit fericit!

Tovarășe, pentru a asculta și a afla mai multe informații, să ascultăm podcast-urile GoodVoice în Spotify, astfel încât băieții să cunoască Indonezia!

zin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.